Da li je Despotović izazvao veću radost ili bes kod Delija ovakvom proslavom gola? (VIDEO)

Napadač crveno-belih koji se suočavao sa kritikama i zvižducima zbog toga što nije uspevao da zatrese mrežu protivnika, sada je želeo da pokaže kritičarima da ga to ne dotiče, čime je izazvao i tek će izazvati reakciju navijača, ali čelnika kluba

  • 34

Đorđe Despotović je postigao svoj prvi gol u dresu Crvene zvezde, u Superligi Srbije koji je odlučio pobednika na meču protiv OFK Beograda, međutim, njegova proslava pogotka naići će verovatno na oštru reakciju navijača kluba sa Marakane, ali i osudu od strane fudbalske javnosti i čelnika crveno-belih.

Napadač koji nikako nije uspevao da zatrese protivničku mrežu suočavao se sa kritikama javnosti i pristalica njegovog tima, koje su mu nekoliko puta i zviždale, sada kada je konačno matirao protivničkog golmana, otrčao je do zapadne tribine i stavio prste u uši, čime je pokušao da kaže kritičarima da ne čuje njihove kritike.

Posle toga su svaki njegov kontakt sa loptom Delije ispratile uz zvižduke, a kakav je vaš komentar na ovaj njegov gest?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanović za primer

    29. novembar 2014 | 21:18

    Dečko iako mlad (Jovanović) odmah je shvatio glupost svog saigrača i pokušao da ga spreči.Ali očito nije to shvatio.On nije za Zvezdu.Ni jedan igrač ne sme da bude ispred kluba.Oni su tu da igraju za klub i za navijače! Navijači moraju da se poštuju jer se fudbal igra za njih i za svaki klub su oni svetinja.Klub vredi onoliko koliko ga ljudi vole.Despotoviću,sedi 1 i pokrij se tim ušima.Koliko si samo golova promašio i upropastio i koliko smo zbog toga bodova izgubili da treba da se nadaješ na više desetina pa da se obratiš navijačima.Marš!

  • srbin_sa__Drine

    29. novembar 2014 | 21:10

    alo bre mandovi,pa da ne dade decak gol opet bi vam Karadzic bio kriv,te ukrali te ostetili zvezdu ne valja vam kad gubite,ne valja kad dobijate pa sta je sad......RDJAVOM K_ _ _ _ I DLAKE SMETAJU

  • BgPetar

    29. novembar 2014 | 20:17

    Decko je mentol klasican.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA