Ima li FSS odgovor na ovo? Bizarno isključenje u Kruševcu, u meču gde je sudija bio Kruševljanin?! (VIDEO)

U Sudijskoj komisiji FSS su još jednom uspeli da zaprepaste srpsku fudbalsku javnost odlukom da četvrti sudija na utakmici Napredak - Donji Srem bude čovek koji je rođen u gradu koji je domaćin, uz crveni karton gostujućem igraču

  • 23

Ljubitelji fudbala u Srbiji su po ko zna koji put ostali zaprepašćeni i u čudu, a razlog su nove nelogičnosti u Jelen Superligi, a sporan je meč između Napretka iz Kruševca i Donjeg Srema koji je dobio domaćin 3:1. Prvi razlog zašto je ovaj meč izazvao lavinu komentara jeste sigurno isklječenje strelca pogotka za goste Aleksandra Stanisavljevića.

Glavni arbitar na ovom susretu, Bojan Nikolić iz Kragujevca dao je žuti karton 25- godišnjem vezisti, zato što je šutnuo loptu nakon što je postigao gol, čime su gosti ostali sa igračem manje na terenu, a ovakva odluka sudije se ne pamti kada je poslednji put viđena na terenima JSL.

Međutim, ono što je izazvalo najviše komentara, a tek će izazvati jeste paradoks ili kako god to da nazovemo jeste odluka Zorana Petrovića, čoveka zaduženog za delegiranje sudija u Superligi, da za četvrtog sudiju na ovom meču postavi Darka Rasinca koji je rođen u Kruševcu.

Zaista posle ovoga nema ko se neće zapitati šta se to događa i radi u Sudijskoj komisiji FSS i kakvo će biti njihovo objaćnjenje?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    29. novembar 2014 | 22:46

    Da li po fudbalskim pravilima, kada se lopta posle gola degazira u publiku sledi žuti karton. Da li za skidanje dresa sledi žuti karton. Naravno, nesportsko ponašanje. Da li je sudija oštetio Doji Srem u ovoj situaciji. Nije. Komentator pijan ko cep

  • dijego

    29. novembar 2014 | 23:35

    ovaj spiker je odvaljen od alkohola xaxaxaxaxa :D

  • boban

    29. novembar 2014 | 22:46

    Ja neznam jel ovo nase drustvo slepo kod ociju ili sta je problem,pa zar ne vidite da je ovaj igrac sutnuo loptu van terena i za to se dibija zuti karton ili neznate pravila fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA