Umro navijač Deportiva povređen u tuči u Madridu

Nesrećni momak je izvučen iz reke, a bolnica je saopštila da je navijač preminuo nešto posle dva sata po srednjeevropskom vremenu, pošto lekari nisu uspeli u naporima da ga reanimiraju

  • 2

Nemile scene u Španiji! Pre početka meča između Atletiko Madrida i Deportiva iz La Korunje došlo je do masovne tuče navijača, a jedan od učesnika je klinički mrtav.

Prema izvorima iz bolnice u koju je dovezen nakon što je njegovo telo izvučeno iz reke, on je sa vidljivim ranama i pretrpljenim srčanim udarom dopremljen u bolnicu, sa višestrukim povredama na mozgu i hipotermijom. Pored njega povređeno je još 11 navijača, do čega trojica imaju ubodne rane nožem.

Prema pisanjima španskih medija do sukoba je došlo u ranim jutarnjim satima ui blizini stadiona "Visente Kalderon".

Bolnica je saopštila da je navijač preminuo nešto posle dva sata po srednjeevropskom vremenu, pošto lekari nisu uspeli u naporima da ga reanimiraju.

Atletiko je u utakmici, koja je odigrana uprkos navijačkim neredima i teškom povređivanju navijača, pobedio sa 2:0 golovima Saula Nigeza i Arda Turana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivsi debeli

    30. novembar 2014 | 15:50

    Na sta je dosao sport?!Tuga i zalost, umjesto da spaja sport je zatrovan!Zar je smrtni grijeh navijati za crvene a ne za crne, za plave a ne za bijele?Kuda ovo vodi?Od vikenda do vikenda, majke strijepe hoce li im se djeca vratiti sa utakmice!U Turskoj,Spaniji,Srbiji...u cijelom svijetu.Ako nismo Srbi i Hrvati, onda smo crveni protiv crnih, crni protiv plavih!Ubijen navijac Rada, navijac Zvezde, ubijen Taton...Lista podugacka.

  • Vopi

    30. novembar 2014 | 23:53

    Bog da mu dusu prosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA