RAKIĆ DIGAO GLAS PROTIV TRENERA? Možda nisam Mrđa, a možda Lalatović nije Stojanović!

Trener je najčešće bio zadovoljniji protivničkim igračima nego svojim, tvrdi napadač crveno-belih

  • 22

Đorđe Rakić je otvorio dušu! Napadač Crvene zvezde poručio je da je njegova ekipa igrala očajan fudbal u jesenjoj polusezoni, a po svemu, razlog njegovog nezadovoljstva je i pristup trenera Nenada Lalatovića.

Rakić je insistirao na tome da ekipa nije unapređivala svoju igru.

LALATOVIĆ ZA TELEGRAF: Mrdaković nije moja želja, a Bosančića je htela Uprava!

- Pojedinci su sebi dozvolili previše, nekorektno komentarisali mnoge stvari vezane za neefikasnost. Svašta se izjavljivalo u medijima: te Rakić nije zamena za Mrđu, ovaj za Milijaša, onaj za Ninkovića. Možda nije ni Lalatović za Slavišu Stojanovića. Kažem, možda. Stalno smo se vraćali unazad umesto da guramo napred i svakim danom unapređujemo igru - rekao je Rakić "Žurnalu" i nastavio:

- Ovo poslednje je glavni razlog ovosezonskog neuspeha, iako su mesecima mene spominjali kao glavnog krivca. Evo, prihvatam odgovornost što je Zvezda postigla 18 golova. Ne kažem sarkastično, već iskreno priznajem i za razliku od nekih ne tražim alibi za bledunjavu polusezonu. Bilo i prošlo, biće bolje na proleće - rekao je Rakić.

Zvezdin fudbaler tvrdi da je trener bio zadovoljniji protivničkim igračima nego svojim.

- Ljutile su me mnoge stvari, sputavale ne samo mene, već i saigrače. Tvrdim, Zvezda je jesenas igrala očajan fudbal! Da bude grotesknija, trener je najčešće bio zadovoljniji protivničkim igračima nego svojim. Mnogima u svlačionici je to bilo čudno, mene ipak nije iznenadilo. Naprotiv. Zato jedan igrač ne može da bude isključivi krivac iako prihvatam odgovornost za promašene zicere. Uz opasku da sam golove postizao bez ičije pomoći, asistencije. Mogao bih još neko isto da učini za katastrofalnu igru, loše rezultate, e sad, što neće... Šta ja tu mogu - bez dlake na jeziku priča Rakić.

Iskusni fudbaler ima dozvolu da pregovara sa drugim klubovima, ali trenutno ne može da stupi u kontakt sa čelnicma na "Marakani".

- Otići ću, ako budem morao. Ugovor mi ističe na leto, dobio sam saglasnost da razgovaram sa zainteresovanim klubovima. Zvezdi je, pretpostavljam, u interesu da uzme neki dinar na meni. Ponuda je na stolu, problem je što već sedam, osam dana bezuspešno pokušavam da stupim u kontakt sa nekim od čelnika Zvezde - rekao je Đorđe Rakić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    14. decembar 2014 | 11:43

    ..OVAKAV RASPAD SISTEMA I DNO-DNA SITUACIJA,VISE NEGO SIGURNO NEKOME ODGOVARA,A USKORO CEMO I ZNATI KOME,INACE BI FKCZ VEC BILA U TRECOJ LIGI I CASNO KRENULA NAPRED,OVAKO CE ISPOD ZITA U NAKARADNU PRODAJU, STO LEGENDE I NAVIJACI PARTIZANA NECE DOZVOLITI DA SE RADI I SA NJIHOVIM VOLJENIM KLUBOM !!!...XXAAXXAA..SAMO STO 80-90%PUTNJICAVIH NECE MOCI TO DA SHVATE,PA CE OD SMUTLJIVACA I SECIKESA PONOVO PRAVITI ZASLUZNE,KAO I UVEK U NJIHOVOM SLUCAJU,STO ZBOG NACINA RAZMISLJANJA,STO ZBOG HRONICNOG MANJKA PAMETI...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Бејли

    14. decembar 2014 | 11:34

    у ПРАВУ СИ РАКИЋУ!!! Тотално те подржавам! Лалатовићу је отишло пола шампионског тима а довео је дрвеће уместо шампиона и очекује да играте као Реал. Почевши од Гаврића који је играо у Мачви к'о и ја што сам и ја играо па до Деспотовића који нема осећај за простор.

  • RAKIĆU NE BRUKAJ SE!

    14. decembar 2014 | 12:41

    Lalatović ti kriv kada pored stive šutneš na prazan gol? Lalatović ti kriv kada iz peterca pošalješ loptu van stadiona? Lalatović ti kriv što te pretrči svako ko poželi? Lalatović kriv što te naskoči igrač od 170cm? Smiri se bre dečko.Na terenu svi vidimo i videli smo koliko vrediš.Ono što ti možeš da promašiš i upropastiš je za svetska čuda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA