Miha je Juventusu uradio ono što u poslednjih godinu i po dana niko nije!

Srpski trener sa svojom Sampdorijom otkinuo bodove Juventusu prvi put od 11. maja 2013. godine

  • 0

Siniša Mihajlović nastavlja da dominira čizmom. U prvom nedeljnom meču neprikosnoveni crno-beli nisu uspeli da pobede ekipu koji sa klupe predvodi srpski stručnjak.

Poslednji put to se dogodilo pri kraju prošle sezone kada je Kaljari uspeo da iščupa 1:1. Isti rezultat posle 25 utakmica u kojima je Juventus bio maksimalan uspela je da ostvari Sampdorija.

Plavo-beli tim je ujedno i poslednja ekipa koja je italijanskom šampionu uspela da nanese poraz na njegovom terenu. Dogodilo se to 6. januara 2013. godine.

Ovim remijem borba za skudeto je ponovo postala zanimljiva, naravno uz uslov da Roma savlada Đenovu. Mihajlović je junaka susreta i jednog od svojih najboljih fudbalera, Gabijadinija ostavio na klupi. Uveo ga je u igru početkom drugog poluvremena, a ovaj mu se revanširao na najbolji mogući način, golom.

Juventus je poveo rano, već u 12. minutu dominirao, imao ubedljivo posed lopte na svojoj strani, međutim, pomenuti Manolo Gabijadini je uspeo da matira Bufona u 51. minutu što je ispostavilo se bio konačan rezultat.

Na tabeli Juve i dalje vodi sa 36 bodova, Roma ima četiri i utakmicu manje. Sampdorija je na deobi trećeg mesta sa Laciom i Đenovom koja igra sa Romom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA