A na Mestalji 8+ i neverovatan preokret Valensije (VIDEO)

Sjajan meč u Kupu odigrali su Valensija i Rajo Valjekano. Gosti su vodili sa 3:1 i 4:2, ali se domaćin izvukao i sa 4:4 prošao dalje

  • 1

Pobedom u prvom meču rezultatom 2:1, fudbaleri Valensije su mogli opuštenije da uđu u revanš meč osmine finala Kupa kralja protiv rajo valjekana. Još kada su u 8. minutu poveli sa 1:0 činilo se da će do kraja biti samo otaljavanje posla. Kažemo, samo se činilo.

Već u 38. minutu Rajo je imao vođstvo od 3:1 koje je stekao za samo 18 minuta. Hozabed, Posuelo i Pereira su šokirali Mestalju i Valensiju čiji fudbaleri su tada morali da postignu dva gola. I dobro su krenuli u drugom poluvremenu. Morsiljo je već u prvom napadu Slepih miševa postigao autogol, ali je na isteku sat vremena igre Embarda postigao četvrti gol za Pčelice.

Samo pet minuta trajala je radost Raja jer je Pako Alkaser postigao svoj drugi gol i vratio nadu Valensiji koja je u 71. minutu anulirala razliku golom čoveka koji je za 10 minuta dao gol, zaradio žuti, a potom i crveni karton. Ljutili su se gosti kod izjednačujućeg gola pošto su smatrali da je načinjen faul nad njihovim golmanom.

Par minuta trajala je rasprava sa glavnim sudijom, golman Alvarez ga je vukao za rukav, skoro zaplakao, dok je glavni delilac pravde delio žute kartone kao na traci. na kraju, plasman Valensije u četvrtfinale Kupa.

Selta - Las Palmas 3:1

Valensija - Rajo Valjekano 4:4

Almerija - Betis 2:1

Barselona - Hueska 8:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA