VEROVALI ILI NE: Navijač tužio zvezdu Barselone!

Jedan fan Santosa tužio je Nejmara zato što je pre meča sa Barselonom na Svetskom klupskom prvenstvu več potpisao ugovor sa katalonskim timom, a da o tome nije obavestio javnost

  • 1

Nezadovoljan jer smatra da je već potpisao za Barselonu, a igrao za Santos, brazilski advokat i navijač Lučijano Pereira Kaparos tužio je novog kapitena nacionalnog tima i zvezdu Barselone Nejmara za pretrpljen duševni bol i nadoknadu za potrošen novac na putovanje u Japan.

Kaparos, koji je poznat kao veliki navijač Santosa, smatra da je Nejmar na Svetskom klupskom prvenstvu igrao protiv Barselone, iako je već potpisao ugovor sa njom i zahteva nadoknadu od 8.400 evra.

-  Zagriženi sam navijač Santosa i idem na sve utakmice. Otišao sam i tada u Japan da gledam meč protiv Barse. Bio sam frustriran zbog poraza posle utakmice, i još na sve to sam čuo da je Nejmar već ranije potpisao za Katalonce. Osećao sam se prevareno - istakao je Kaparos koji smatra da je 40 ,iliona dolara već bilo uplaćeno na račun Nejamrovog oca.

Na ime odštete za put koji je platio u Japan, Kaparos zahteva 3.200 evra, a ostalih 6.200 traži za nanet duševni i moralni bol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA