PEČNIK NAPUSTIO ZVEZDU: Sećate li se njegovog debitantskog gola? (VIDEO)

Slovenački fudbaler je sporazumno raskinuo saradnju sa crveno-belima i dobio "čiste papire"

  • 6

Nejc Pečnik je i definitivno napustio Crvenu zvezdu.

Slovenački fudbaler je potpisao ugovor na dve godine u julu 2013. godine, ali je na kraju prošle sezone dobio odrešene ruke u nalaženju nove sredine zbog izuzetno loše situacije u klubu. Međutim, Pečnik se vratio na "Marakanu" pred početak ove sezone, ali je sa upravom sklopio dogovor da može da napusti klub u bilo kom momentu.

Takođe, dug je oprostio i dobio je zauzvrat "čiste" papire.

Slovenac je igrao na 51. meču za Zvezdu, i postigao 11 golova.

Svoj prvi gol u crveno-belom dresu, Pečnik je postigao u pobedi nad islandskom IBV Vestmanejom, u 12. minutu meča na "Marakani", u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

TERZIĆ: HVALA PEČNIKU, OSTAVIO JE TRAG U ZVEZDI

- U toku dana smo održali sednicu Upravnog odbora i doneli odluku da pustimo Pečnika. Zahvalili smo mu se na svemu što je uradio za klub u kojem je ostavio veliki trag prilikom osvajanja šampionske titule. On je i letos bio slobodan, ali smo se nakon 15 dana dogovorili da se vrati i da mu ne pravimo smetnje u slučaju dobre ponude - rekao je Tanjugu v.d. generalnog sekretara kluba Zvezdan Terzić.

Terzić je dodao da će Zvezda u ponedeljak predstaviti Aleksandra Lukovića, kao i da se uskoro očekuje dolazak Džošue Parkera iz Domžala.

- Imamo još nekoliko želja, a ima i nekoliko zanimljivih igrača na domaćem tržištu. Sa druge strane, videćemo da li će biti odlazaka, pošto su inostrani klubovi poslali ponude za Kovačevića i Lazića. Ne želimo da se odreknemo mladih igrača, koji su se ove jeseni afirmisali, i njihova cena ne sme da bude ispod dva miliona evra - naveo je Terzić.

On je istakao da je prevashodni cilj kluba finansijska stabilizacija, a potom i odbrana titule.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA