NA CENI: Zlatnog Orlića iz Jagodine juri pola Evrope!

Momak koji je sa omladinskom reprezentacijom osvojio Evropsko prvenstvo trebalo je letos da pređe u Fulam, a sada su za njega zainteresovani klubovi iz Holandije i Nemačke

  • 4

Zimski prelazni rok doneće promene u igračkom kadru Jagodine, a velika je verovatnoća da će "Ćurani" ostati bez nekolicine standardnih prvotimaca. Jedan od onih koji je blizu selidbe u pečalbu jeste i Aleksandar Filipović koji je još letos bio blizu prelaska u Fulam.

Mladi defanzivac, koji je bio član startne postave omladinske reprezentacije koja je osvojila Evropsko prvenstvo u Litvaniji, bio je na pragu selidbe u Čempionšip toko letnjeg prelaznog roka, ali je transfer pokvarilo izdavanje radne dozvole na Ostrvu.

Ipak, riđokosi 20-godišnjak mogao bi vrlo lako već da se u januaru preseli u neku od jačih liga pošto za njega ima interesenata iz Holandije, ali i iz Nemačke. Ovo je potvrdio i predsednik Jagodine za "Novosti" Goran Milanović.

- Filipoviću je izmakao transfer u Fulam letos zbog radne dozvole, ali se nalazi u tefterima skauta koji rade za jednu holandsku agenciju. Do kraja godine ćemo obaviti razgovore o mogućnosti njegovog prelaska u neki od tamošnjih klubova, ali ne bih isključio ni njegovu selidnu i neki nemački tim - rekao je Milanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пеђо

    19. decembar 2014 | 21:32

    Значи оде још један таленат у пропаст...Штета шта рећи за ову нашу ситуацију..нико нема што ти звездо имаш дуга 50 милиона и 45000 ретардера да те прати а ови гровари су се мало опаметили па их долази шака јада

  • gde nema zakona, misevi kolo vode

    19. decembar 2014 | 22:02

    Sretno Skols !!

  • aba

    20. decembar 2014 | 11:06

    odlican u menadzeru :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA