TERZIĆ: Nisam nikoga oterao iz kluba! Možda ne uspemo da se izvučemo!

Na sednici Skupštine fudbalskog kluba Crvena zvezda za generalnog direktora izabran Zvezdan Terzić, a ispred imena posle pola godine izbrisan mu je prefiks vršilac dužnosti

  • 6

Dosadašnji v.d. Generalnog sekretara Zvezdan Terzić nakon imenovanja na novu funkciju obratio se Zvezdaškoj javnosti porukom da Crvena zvezda možda neće uspeti da se izvuče iz ambisa u kome se nalazi, ali da će on i njegovi saradnici učiniti sve da konsoliduju klub.

- Velika mi je čast i radiću u korist Crvene zvezde. Za ovih šest meseci koliko sam u klubu nije uzet ni dinar kredita, čak je dug smanjen za par stotina hiljada evra - rekao je bivši rukovodilac OFK Beograda.

OZBILJNE PROMENE: Ovo su najvažnije odluke donete na Zvezdinoj skupštini!

Prethodnih meseci u medijama su se pojavile glasine da su talentovani Zvezdini dečaci ustupljeni menadžerima. Terzić je takve navode oštro demantovao.

- Luka Jović nije ustupljen ničijem prijatelju, niti će biti procenata od prodaje bilo kog igrača. Mrđa, Ninković i Milijaš nisu oterani, već su otišli sa namerom da reše egzistenciju. Nijedan igrač Crvene zvezde, od kada sam ja ovde, nije potpisao za nekog menadžera, bar da ja znam, a trudiću se da tako i ostane.

- Učiniću sve da stanem agentima na put. Odrekao sam se plate u korist Omladinske škole, radim 12 sati dnevno i postoji evidencija koliko sam novca pozajmio klubu. Upravni odbor će donositi sve odluke vezane za klub, ja mogu samo da ih predlažem - pojasnio je Zvezdan Terzić.

Po njegovim rečima godišnji budžet je smanjen sa 12 na šest miliona evra, a glavni ciljevi u narednom periodu biće vezani za konsolidaciju stanja u Ljutice Bogdana.

- Nemam problem da prihvatim veliku odgovornost. Nisam zadovoljan sa prethodnih šest meseci, iako smo sklopili tim sa onim što smo mogli u tom trenutku. Podsetiću vas da smo izbacili pet mladih igrača. Imamo plan i program oko finansijske stabilizacije, ne garantujem da ćemo uspeti, ali učinićemo sve da Zvezda organizaciono i finansijski postane stabilan klub.

STIŽU DOLARI: Amerikanci ulažu novac u Zvezdu!

- Vreme je da se resetuje sistem, naprave dva koraka unazad kako bi posle krenuli pet unapred. Znamo da je zvezdaška javnost nestprljiva, ali jurnjava za rezultatima nas je dovela do ovolikog duga - zaključio je Zvezdan Terzić.

Terziću će u radu pomagati značajno pojačan Upravni odbor, u kom ima nekoliko novih imena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proka

    21. decembar 2014 | 16:25

    Jurnjava za rezultatom je nas i dovela u ovu situaciju, kaže Terzić. Savršen alibi za 6 bodova minusa u odnosu na Partizan. Vratili smo par stotina hiljada evra duga, koji premašuje 50 miliona...ovim tempom vraćanja dugovanja, neće biti duga za nekih 29 godina. Možda ne uspemo da se izvučemo...optimista je prvi operativac kluba. DOKTOR DEMAGOGIJE !!!

  • Soldberg

    21. decembar 2014 | 16:26

    Bankrot i najniža liga

  • Grbpfc

    21. decembar 2014 | 16:46

    odakle pare onda za bronovickog ako niste uzeli kredit?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA