Azarenka, Li i Kvitova u polufinalu Sidneja

Za poslednje mesto bore se Voznjacki i Radvanska

  • 0

Viktorija Azarenka je pobedila Marion Bartoli 7:5, 6:4 i plasirala se polufinale turnira u Sidneju, a protivnicu će dobiti posle meča Karolina Voznjacki - Agnješka Radvanska.

Azarenka je uspela da se vrati u prvom setu pri vođstvu Bartoli od 5:2 osvojivši narednih pet gemova. Drugi set je Beloruskinja odigrala sigurnije (6:4), iako su teniserke igrale u nerealnim uslovima zbog nestanka stuje u Olimpijskom teniskom parku do kraja meča.

Trećeplasirana teniserka sveta više razmišlja o poboljšanju svoje igre, nego o napretku na WTA listi.

- Znate, to su samo brojke. Morati stizati što dalje na turnirima i pa samim tim i do bodova za prvu ili drugu poziciju. Prosto morate da pobeđujete. Ja sam trneutno fokusirana na to i na poboljšanju igre. Sa tim dolaze i rezulrati, zar ne?  - zaključila je Azarenka.

Ranije je Na Li pobedila Čehinju Lusi Safarovu 6:2, 7:6. pre nego što je zasuta pitanjima o dovođenju svog muža i trenera na meč, Džiang Šena.

- Radio je dobre stvari kao trener, ali nekad bih mislila da radi glupe stvari. Ali ako i pobedim, moram da slušam šta govori. Tada samo klimam glavom govoreći "da, da", ali u sebi mislim "Ma daj, ja sam ta koja je bila na terenu. Ti možeš samo da govoriš."

Kineskinja će u finalu igrati sa Petrom Kvitovom, koja je potvrdila odličnu formu pobedivši vrlo lako Danijelu Hantuhovu 6:0, 6:4.

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA