Zvezda pronašla napadača: Reprezentativac Nigerije oblači crveno-beli dres? (VIDEO)

Fuad Gbolahan Salami mogao bi uskoro da postane novi crveno-belih

  • 16

Ekipi Nenada Lalatovića nepohodno je pojačanje na poziciji napadača, a možda će reprezentativac Nigerije Fuad Gbolahan Salami rešiti problem neefikasnosti crveno-belih, prenose "Novosti".

Tamnoputi napadač je igrač Vari Vulfsa, ekipe koja je prošlu sezonu završila na trećoj poziciji u šampionatu, a Salami je postigao 13 golova.

Salami je prošao sve reprezentativne selekcije "nigerjskog nacionalnog tima, a od pre godinu dana je stalni član i A tima za koji je odigrao 11 utakmica uz dva postignuta gola.

Problem u dovođenju ovog fudbalera u Crvenu zvezdu mogla bi da bude cena, ali će u crveno-belom taboru pokušati da ovog 23-godišnjeg igrača privole da obuče crveno-beli dres.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobinator

    28. decembar 2014 | 23:52

    Ako dodje vec sledece godine ce nas tuziti :/. Stalno dovodimo neke afrikance koji samo kod nas ne znaju da igraju (Onjilo recimo) ili kada ih dovedemo ne damo im sansu (arauho).

  • Ravaneli

    29. decembar 2014 | 00:15

    Ok, imamo napadaca, a ko ce da mu doda loptu?

  • Deda

    29. decembar 2014 | 00:07

    Ovaj ne shvata koliko ste vi veliki klub i da ne placate fudbalere...odma tuzba. Posle vam kriv djavo. A,za tog Jovica svi kazu da ce biti vrhunski igrac. Mozda bi vec i bio ali u Partizanu. Decko promasi dve sanse na derbiju i odma klupa. Pa,ne prave se tako igraci. Ali,sta vam ja pricam? Vi da nesto znate,ne bi prodavali fudbalere po 200-300.000

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA