DA SE NAJEŽIŠ: Navijači i fudbaleri zajednički pevali himnu u čast poginulih u terorističkom napadu! (VIDEO)

Na utakmici između Lila i Evijana koja je odigrana samo desetak časova nakon masakra u redakciji "Šarli Ebdo" najbolje se videlo koliko su Francuzi ujedinjeni u ovom trenutku

  • 1

Francuska ne pamti takvu tragediju koja ju je zadesila u terorističkom napadu trojice islamista koji su ubili 12 ljudi, u masakru koji su izveli u redakciji satiričnog lista "Šarli Ebdo". Čitava zemlja je na nogama, a širom sveta se protestvuje zbog stradanja nevinih osoba.

Jedinstvo francuskog naroda je ogromno u ovim trenucima, a to potvrđuje i ono što se dogodilo na utakmici između Lila i Evijana koja je odigrana u samo desetak sati nakon izvršenja napada.

SVI SMO MI ŠARLI: Protesti širom sveta za ubijene novinare (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Baš kao što je uradila Francuska fudbalska federacija i ovaj zaostali meč 14. kola Lige 1 počeo je minutom ćutanja u znak poštovanja za nevine žrtve, a nakon toga su samoinicijativno navijači oba kluba započeli da pevaju himnu Francuske, čuvenu "Marseljezu", a ubzo su im se u tome pridružili i igrači.

Minut ćutanja na svim utakmicama u Francuskoj u čast žrtava masakra!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deagan123

    8. januar 2015 | 13:42

    Zao mi je ovih ljudi, ali eto im njihovih Alziraca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA