VUJOŠEVIĆ: Sudije nam nisu poklonile pobedu, ali svako može da misli šta hoće!

Trener crno-belh osvrnuo se na komentare da je njegov tim imao blagu pomoć arbitara u završnici meča protiv Olimpije

  • 48

Crno-beli su u Pioniru posle dramatične borbe slavili nad direktnim konkurentom i približili se plasmanu u plej-of regionalne ABA lige. Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da sudije nisu odlučile pobednika meča protiv Olimpije.

- Ne smatram da nam je bilo ko ili bilo šta poklonio kada su u pitanju sudije. Imam jako puno primedbi na odluke makedonskog arbitra Milojevića, nije korektno pominjati sudije kao faktor na ovoj utakmici, ali svako ima svoje mišljenje. Olimpija je odigrala jako dobru utakmicu, rasterećeno, Marinović je veliki borac, ne podleže pritisku i to prenosi na saigrače. Njima je utakmica bila podjednako važna, ali imaju manji imperativ i psiholški pritisak - rekao je Vujošević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je istakao da je situacija pred duel sa Olimpijom bila mnogo teža nego uoči meča sa Cedevitom zbog povratka povređenih igrača na teren.

- Bila je ovo jako važna utakmica za nas, veliko hvala navijačima. Mnogo smo uradili svih ovih godina sa njima, oni prepoznaju situaciju u kojoj je klub, uz nas su kada je najteže i to je velika obaveza. Sve pohvale igračima, Milutinov je odigrao presudnu ulogu kada se utakmica lomila. Nadam se da će se konačno završiti sa ovim pehovima. Još nije sve izgubljeno za Partizan, kao što je neko rekao u najavi utakmice. Partizanov rekord nisu 15 uzastopnih pobeda u Jadranskoj ligi, već 13 titula - rekao je Vujošević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je dodao da je zbog javne polemike sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem dobio poziv suda.

- Javna polemika je preneta na sud. Ljudi znaju gde saksija imam rupu, nema potrebe da komentarišem, ali nije to razlog zbog kojeg ćutim, želim da energiju potpuno posvetim timu. Ja nikoga neću tužiti, neću biti gmizavac pred sudom. U konflikte ću ulaziti samo sa dostojnim protivnicima - poručio je Vujošević.

Partizan u narednoj utakmici Jadranske lige gostuje za sedam dana ekipi Metalca u Valjevu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma da..

    11. januar 2015 | 08:42

    Zadnji minut,jedan razlike i sudija svira tehnicku gresku....nisu sudije odlucile????Ko je ovde lud???

  • Uzdrzani

    11. januar 2015 | 09:04

    Samo bih voleo da vidim sta bi cika Dule rekao da je njegovim igracima sudjena tehnicka 1min do kraja utakmice. Buducnost pre koju nedelju vodila celu utakmicu a oni drvlje i kamenje na sudije!

  • nigrutin

    11. januar 2015 | 09:12

    Stop primitivizmu i nasilju ( psovanje, davljenje i nabadanje glavom )! Pravda za Andrića !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA