Tadićeva proslava gola zapalila Ostrvo: Jedni ga prozivaju, a drugi hvale njegove trbušnjake!

Jedno je sigurno Srbin nikoga nije ostavio ravnodušnim, a tek će se pisati i pričati o njemu narednih dana

  • 4

Dušan Tadić je definitivno čovek o kome svi pričaju na Ostrvu! Srbin je postigao odlučujuči pogodak za Sautempton protiv Mančester junajteda i tako "svecima" doneo prvu pobedu na "Old Trafordu" posle 27 dugih godina.

Ipak, osim tog njegovog pogotka mnogo više se priča o proslavi prilikom koje je iskopirao Marija Balotelija i Kristijana Ronalda. Srpski reprezentativac je skinuo dres i pokazao svoje savršeno izvajano telo i trbušnjake zbog čega je izazvao pravi haos na Tviteru, ali i u medijima.

Sautempton je na njega čekao 27 godina: Tadić zaboravio dres, a onda utišao Old Traford! (VIDEO) Prvi koji se oglasio bio je legenda engleskog fudbala Gari Lineker koji je kratko na svm profilu prokomentarisao: - Odlična završnica Tadića i odlični trbušnjaci.

 

Ipak, mnogima se ovo nije svidelo, pa je dosta ljudi, uglavnom navijača "crvenih đavola" pogrdno pisalo o njemu uz reči da nije ispao preterano pametan, jer je zbog te "supermen" proslave dobio žuti karton.

 

 

SVEMOĆNI SRBIN: Tadić postigao gol protiv Junajteda i proslavio ga kao Baloteli! (VIDEO)

Ali, ima i onih kojima se svideo ovaj njegov potez i nisu propustili priliku da uživaju u prizoru koji im je priredio.

 

Takođe i mnogobrojni mediji na Ostrvu su u prvi plan i na naslove istakli njegovu sjajnu građu, a nema sumnje da će ovo potrajati sigurno još nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA