Nezaustavljivi Troicki: Srbin jači od Majera i vrućine u Melburnu! (FOTO)

Srbin nastavio da pobeđuje. Majera slomio u 4 seta, sledi derbi sa Berdihom u petak

  • 5

Kako je vreme odmicalo, tako je Viktor Troicki sve više bio siguran da će dobiti meč drugog kola Australijan opena protiv Leonarda Majera, baš kao i navijači u Srbiji.

Jer, osim dva uvodna seta, kada je Srbin uspeo da u igri živaca ostvari 1:1 u setovima, posle je usledila fizička nadmoć igrača koji je u julu 2014. godine prekinuo jednogodišnju pauzu zbog dopinga.

Naš teniser je pobedio sa 6:4, 4:6, 6:4, 6:0 i zakazao duel sa Tomašom Berdihom, Čehom koji se samo u prvom setu mučio sa veteranom Jirgenom Lecerom, a onda ga isprašio - 7:6, 6:2, 6:2.

Da li ga toliko drži taj antidoping inat zbog svega što je pretrpeo najbolje se videlo u igri Troickog tokom uvodna dva seta, kada je i pored lošijeg stajanja na terenu, uspevao dobrim udarcima, pre svega servisima u stilu Rodžera Federera da bude u igri.

Viktor je imao 11 asova i samo 13 neiznuđenih grešaka u meču koji je igran na plus 36 stepeni, koliko je izmereno u Melburnu.

Prelomivši rivala u nastavku dobio je krila za 3:0 u četvrtom setu. Tada je drugi oduzeti servis rivalu značio da će se Argentinac konačno predati a Viktor osim velikog broja bodova koji će mu doneti novi napredak na ATP listi pogurao ka prvom velikom teniskom derbiju u 2015.

Printskrin: Australianopen Printskrin: Australianopen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PERO

    21. januar 2015 | 09:11

    BRAVO ZA VIKTORA !!! IGRA KAO DA JE DOPINGOVAN .MALO CRNOG HUMORA NIJE NA ODMET . NAPRED VIKTORE SLEDECI JE BERDIH .

  • nemanjic

    21. januar 2015 | 09:00

    Bravo, Viktore! Samo gazi!

  • Zoran

    21. januar 2015 | 08:36

    Nas mentalitet ali zato ce ispasti od nekog ko je za 50 mesta isod njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA