Zašto Zvezda nije ponudila Luki Joviću novi ugovor?

Mladi centarfor i dalje nije produžio ugovor sa srpskim šampionom, iako je takav potez bio prioritet na Marakani

  • 3

Nenad Lalatović je na početku priprema istakao da će mladi igrači imati veliku minutažu, Zvezdan Terzić je dodao da je jedan od glanih ciljeva produžiti ugovor sa Lukom Jovićem, ali supertalentovani napadač Crvene zvezde još nije dobio konkretnu ponudu.

Uprkos tome Luka ne krije da bi voleo da produži ugovor sa Zvezdom koji mu ističe u decembru ove godine.

- Nisu se dogodili konkretni koraci. Ako mi klub ponudi novi ugovor, ja ću rado potpisati i ostati još koju godinu. Nisam za rani odlazak u inostranstvo. Mnogo je loše kad mlad igrač ode u neki veliki inostrani klub pa da ga oni "vucaraju" po pozajmicama. Može lako da se izgubi i propadne - rekao je Jović za Sport i dodao:

- Dobro bi bilo i za srpski fudbal i za mlade igrače da što duže ostanu ovde. Bar do 20-21 godine, da stekne iskustvo, postane pravi igrač pa tek onda da ode sa velikim brojem utakmica.

Podsetimo, u javnosti se spekulisalo da je momak iz Republike Srpske, odnosno 20 odsto od njegove buduće prodaje, ustupljeno menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija, ali su na Marakani to oštro demantovali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELLA ROSSA

    24. januar 2015 | 17:29

    Jer ga je Terza dao procentualno Zahaviju. Ali LETE SVI U MARTU.

  • Vuk

    24. januar 2015 | 23:54

    Bezi dete dok mozes iz te nezdrave zvezde...posle terzica dolazi aca jovanovic za generalnog! Pardon,aca glupi jovanovic!

  • rade

    25. januar 2015 | 10:11

    Da Terzić naplati svoj deo bržeo od Zahavia, zato mu ne produžavaju ugovor !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA