Da li je njegov transfer u Zvezdu stopirala fotka iz Pionira kad je igrao Partizan? (FOTO)

Jedna fotografija na Fejsbuku je, po svemu sudeći, odala crnogorskog igrača

  • 25
Printskrin: Facebook/Vladimir Jovovic Printskrin: Facebook/Vladimir Jovovic

Vladimir Jovović, fudbaler koji je u subotu trebalo da bude predstavljen kao novi igrač Crvene zvezde, postavio je pre nešto više od godinu dana fotografiju na svoj Fejsbuk profil sa, najverovatnije, utakmice košarkaša Partizana.

Fudbaler Sutjeske i reprezentativac Crne Gore je u decembru 2013. godine okačio fotografiju iz dvorane "Pionir", konkretno na tribini među navijačima.

Tada su košarkaši crno-belih igrali meč Evrolige protiv CSKA, kada su, i pored poraza od ruske ekipe, uspeli da izdejstvuju plasman u Top 16 fazu.

Jovović je trebalo da bude predstavljen u subotu u 15 časova, ali do promocije nije došlo jer je zapelo u pregovorima sa Sutjeskom. Fudbaler će se najverovatnije pridružiti saigračima na pripremama u Sloveniji, a po povratku u Beograd će biti predstavljen.

Printskrin: Facebook/Vladimir Jovovic Printskrin: Facebook/Vladimir Jovovic

Da nema sumnje da Crnogorac navija za crno-bele, svedoči i status od 26. aprila 2014. godine, kada je Partizan slavio nad Zvezdom u večitom derbiju 2:1.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Jovović je za reprezentaciju Crne Gore odigrao pet utakmica.

Ove nedelje smo videli da je najtalentovaniji svetski fudbaler i novi član madridskog Rela morao po nalogu kluba da obriše statuse i tvitove u kojima iskazuje divljenje Lionelu Mesiju... da li će i Jovović morati da uradi nešto slično?

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DejanCG

    24. januar 2015 | 23:44

    Crna Gora voli Partizan! ! !

  • Cokijev NEROJ

    24. januar 2015 | 21:43

    U roto kosu se igra za semenke,tortu i 1 dinar,a ne u Partizanu!

  • BGD

    24. januar 2015 | 21:08

    ''Pozdrav za Novi Beograd''.......... sto napade momka kao da je ne znam sta u pitanju...............spominjes neke semenke............pa ti kao da kod vas igraci igraju za milione............

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA