Ronaldovo divljanje obeležilo Đukićev nesrećan poraz od Reala! (VIDEO)

Ekipa srpskog stručnjaka je bila tako blizu da zadrži bodove na svom stadionu, ali je Real ipak slavio rezultatom 2:1

  • 3

Meč koji je otvorio 20. kola Primere između Kordobe i Real Madrida bio je sve samo ne rutina moćnog "kraljevskog" kluba!

Ekipa Miroslava Đukića je bila tako blizu da zadrži bodove na svom stadionu, ali je Real ipak slavio rezultatom 2:1.

Od tri gola, dva su postignuta sa bele tačke posle igranja rukom, a viđena su dva crvena kartona, od kojih je jedan pokazan Kristijanu Ronaldu!

Platiće kaznu jer će razmeniti dres sa Ronaldom!

Kordoba je povela već u drugom minutu, nakon što je Giljas bio siguran sa bele tačke, jer je prethodno Serhio Ramos igrao rukom u kaznenom prostoru.

Dvadesetak minuta kasnije, Real uspeva da izjednači, i to posle prekida, a u gužvi ispred gola domaćih najbolje se snašao Karim Benzema.

Kada je Đukić govorio pred ovu utakmicu da njegova ekipa mora da igra napadački čak i protiv Reala, nije se šalio - njegova ekipa je na terenu, ali i statistički nadigrala Real, s obzirom da je imala više šuteva ka golu - 16 prema 13.

Kako je meč odmicao, izgledalo je kao da će Kordoba napraviti podvig, ali je jedna situacija u 83. minutu znatno uticala na krajnji ishod.

U pokušaju da se izbori za poziciju za šut, Ronaldo je krajnje bezobrazno udario igrača Kordobe, zbog čega ga je sudija poslao u svlačionicu.

Taman kad je Real ostao bez najboljeg igrača na terenu, Kordobi se ni tada nije posrećilo, jer je Kartabia dobio drugi žuti karton zbog igranja rukom, a Geret Bejl je postigao gol za pobedu - i to u 89. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    24. januar 2015 | 18:35

    Bio sam na utakmici bas na toj tribini iza gola gde se desio incident... Culo se jasno i glasno da mu je fudbaler Cordobe dobacio nesto za Irinu i onda je izazvao bes kod Ronalda... Neopravdavam ovo sto je Ronaldo uradio ali je branio svoju cast i cast svoje bivse devojke. Poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA