Pol Pirs u istoriji NBA lige, Oldridžovo iznenađenje za fanove! (VIDEO)

Veteran u dresu Vašingtona uspeo je da postane četvrti najbolji trojkaš NBA lige * Najbolji igrač Blejzersa oduševio je svojom pojavom navijače

  • 0

Zanimljovo je bilo na utakmici između Vašingtona i Portlanda koja je završena pobedom Trejlblejzersa 103:96 i to zahvaljujući Lamarkusu Oldridžu koji je potpuno oduševio navijače svoje ekipe odlukom da se pojavi na ovom meču. Takođe, ova utakmica je bila značajna i za Pola Pirsa koji je uspeo da postane tek četvrti igrač sa 2.000 ubačenih šuteva za tri poena.

Lamarkus Oldridž koji posle svakog poena dobija sa tribina ovacije i povike "MVP, MVP", je pre samo dva dana najavio da će morati da ide na operaciju zbog povrede ligamenta sa svom levom palcu,  a onda se pojavio na meču sa Vizardsima i predvodio svoj tim do pobede.

Utakmicu je završio kao najefikasniji akter meča sa 26 poena, a na to je dodao i devet skokova i bio je perfektan sa linije za slobodna bacanja 8/8, a čini se da je "odlazak pod nož" za sada pomeren za kraj sezone, kako je izjavio posle duela.

Odličnu podršku imao je i u Demijanu Lilardu koji je ubacio 20 poena, kao i Metjuz sa 19, dok je na drugoj strani Vol ubacio 25 poena i falio mu je jedan skok za dabl dabl učinak.

LaMarcus Aldridge, Marcin Gortat, Paul Pierce, Bradley Beal

Međutim, ipak je pojedinac u ekipi Vašingtona o kome se priča Pol Pirs koji je dao 19 poena, ali ono što je najbitnije, to su tri trojke koje je ubacio.

Veteran je uspeo da postane tek četvrti igrač u istoriji NBA lige koji je ubacio preko 2.000 trojki na jednom meču, a ispred njega su samo Redži Miler, Rej Alen i Džejson Teri.

Takođe jedna od zanimljivosti jeste da su Trejlblejzersi imali perfektan učinak sa linije penala pošto su pogodili svih 20 šuteva, a to je bilo sedmi put u istoriji tima da su šutirai bez promašaja 20 i više šuteva.

LaMarcus Aldridge

NBA, rezultati:

Njujork - Šarlot 71:76

Detroit - Milvoki 86:101

Filadelfija - Memfis 83:101

Bruklin - Juta 73:108

Vašington - Portland 96:103

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA