Ovaj Srbin dobiće stan i milion dolara, ako uspe da se plasira u polufinale SP u rukometu!

Prema neproverenim informacijama, svi reprezentativci Katara, među kojima je i Danijel Šarić, dobiće basnoslovne poklone od kojih se običnom čoveku zavrti u glavi, ako uspeju da se domognu četiri najbolja tima

  • 8

Katarani su se potrudili da obeleže Svetsko prvenstvo u rukometu koje se održava u njihovoj zemlji i ne štede na tome. Jedna je stvar što su učinili da ovaj šampionat planete ostane upamćen po perfektnoj organizaciji, a druga što žele da ostvare istorijski uspeh na njemu.

Zato nisu štedeli ni šakom, ni kapom kada su davali pasoše rukometašima drugih država i velikim zvezdama svetskog rukometa da zaigraju na ovom takmičenju za njih. Upravo je dosta igrača sa prostora Balkana prihvatilo državljanstvo i sada nosi igru katarskog tima na planetarnoj smotri.

Tako su se u nacionalnom timu Katara obreli nekadašnji golman reprezentacije Srbije i Crne Gore, a kasnije i Bosne i Hercegovine, Danijel Šarić, zatim Crnogorci Goran Stojanović, Jovo Damnjanović i Žarko Marković i Bošnjak Eldar Memišević.

Međutim, to nije sve! Kako bi došli do zacrtanog cilja, a to je plasman u polufinale, tamošnji zvaničnici su odlučili dodatno motivisati igrače basnoslovnim poklonima od koji će se zavrteti svakome u glavi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Pa se tako u kuloarima pominje da će za ulazak među četiri najbolje svaki igrač dobiti stan u mondenskom naselju na veštačkom ostrvu Perl u Dohi, zatim novog maseratija, milion dolara u kešu i sportsko državljanstvo ove zemlje. Malo li je?!

Ukoliko je ovo istina kada se pogleda iz određene perspektive niko ne zamera Šariću i ostalima što su pristali da promene zemlju za koju će igrati, a reći ćemo još samo da, prema neproverenim informacijama, Šarić će za period od januara do olimpijskih kvalifikacija u oktobru, inkasirati pola miliona evra za nastupe u dresu Katara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    25. januar 2015 | 17:07

    nije on Srbin on je prodana dusa.zasto bodiroga,djokovic i slicni nisu igrali za druge zemlje,to rade igaci druge lige,jadnici

  • Kapucino

    25. januar 2015 | 21:27

    Juga

  • Kosmos

    26. januar 2015 | 18:40

    Otkad su to reprezentacije kao klubovi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA