Arsenalu trebala tri gola i pomoć sudija da izbaci Brajton iz FA kupa (VIDEO)

Tobdžije slavile sa 3:2 protiv člana Čempionšipa, a sporan trenutak viđen je u finišu meča kada je defanzivac Arsenala rukom igrao u kaznenom prostoru

  • 0

Jasno je Arsenu Vengeru da bolju priliku za odbranu FA kupa nije mogao ni da sanja. Takmičenje su napustili Čelsi, Mančester Siti, Sautempton i Totenhem, tako da je imperativ pobede Arsenalovih fudbalera nad Brajtonom bio i te kako veći.

I uspele su Tobdžije da se dokopaju naredne runde, ali morali su dobro da se pomuče. Slavili su sa 3:2, međutim moramo napomenuti da je sudija mogao da svira penal za domaći tim pred saa kraj meča jer se na usporenom snimku jasno videlo da je defanzivac Arsenala rukom zaustavio loptu.

Sve je idealno počelo za goste koji su za 20-ak minuta imali dva gola prednosti. Igrao se drugi minut kada je Teo Volkot postigao svoj prvi gol još od januara prošle godine i tako pokazao da je povreda prošlost. Prednost je duplirao Ozil u 24. minutu i činilo se da je Arsenal završio posao.

Ipak, O'Grejdi je u 50. minutu smanjio na 2:1, da bi samo devet minuta kasnije Rosicki pogodio za 3:1. Za neizvesnu završnicu pobrinuo se Baldok koji je pogodio u 75. minutu, ali mesta za preokret i revanš na Emirejtsu nije bilo.

I drugi londosnki klub Vest hem je izborio plasman dalje. Čekićari su golom Sakoa u 81. minutu savladali Bristol, dok je Aston Vila bila bolja od Burnemauta sa 2:1 čime su momci iz Birmingema prekinuli golgeterski post koji je trajao skoro 600 minuta.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA