Zvezda raskinula ugovor sa Planićem i neće platiti 250.000!

Mladi štoper napustio Marakanu i vratio se u OFK Beograd, što znači da crveno-beli neće morati da plate klauzulu Romantičarima

  • 5

Nakon Đorđa Despotovića, Crvena zvezda ove zime ostaje i bez Bogdana Planića koji se vraća u OFK Beograd, klub u kom je stekao afirmaciju.

Mladi štoper je letos stigao na Marakanu sa Karaburme bez obeštećenja, ali uz dogovor čelnih ljudi crveno-belih i Romantičara da mogu da ga vrate ukoliko se ne snađe u redovima srpskog šampiona.

Upravo to se i dogodilo, a ovakva odluka doneta je nakon UO koji je održan na najvećem srpskom stadionu. Takođe, odlučeno je da se ne ukine suspenzija koju ima nekadašnji kapiten Nikola Mijailović.

Planić nije mnogo igrao u prvom delu jesenje polusezone, ali je u nastavku prvenstva dobijao šansu. Međutim, nije ostavio dobar utisak, a u nekoliko navrata je pravio velike kikseve.

Podsetimo, za njega se tokom zime interesovao jedan ruski i jedan francuski klub. Trener Zvezde Nenad Lalatović će na proleće svakako imati veliki broj štopera na raspolaganju. Tu su Pavićević, Luković, Mbođ, Jovanović, Stojanović, ali i Lazić ukoliko ne ode u Belgiju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deonisious

    29. januar 2015 | 21:54

    Niko zvezdo nema to sto imas ti! Nastavite dalje

  • Realno

    30. januar 2015 | 01:00

    Realno jedan je Bogdan....Bogdan Rangelov...buduca zvezda kluba iz Ljutice Bogdana!Pozdrav svima!

  • sosko

    30. januar 2015 | 08:00

    kakva blamaza pa sad igraci izvolite idite kod njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA