NI ZVEZDA, NI VOJVODINA: Krunić napokon pronašao klub (VIDEO)

Doskorašnji vezista Donjeg Srema i najkontroverznija ličnost zimske fudbalske pijace u Srbiji igraće za Borac iz Čačka

  • 0

Rade Krunić je konačno pronašao klub! Ne ostaje u Donjem Sremu, neće ići u Veronu, transferi u Zvezdu i Vojvodinu su mu propali, ali je zato mladi vezista spakovao kofere za Čačak gde će od zime nositi dres Borca.

Krunićevo ime je ove zime bilo najkotroverznije što se tiče srpske fudbalske pijace jer je fudbaler iz BIH bio viđen u Crvenoj zvezdi, da bi zatim objavljeno da ide sa Vojvodinom na pripreme.

Nešto se iskomplikovalo u poslednjem času, a Krunić je za sabotažu optužio legendarnog golmana Zvezde Stevana Diku Stojanovića koji je to oštro demantovao.

Ipak, izgleda da mu je bilo suđeno da igra u crveno-belom dresu, a Borcu se obavezao na jednoipogodišnju vernost. Krunić je peto pojačanje Zebri, a njegov dolazak potvrdio je i sportski direktor Borca Slobodan Ilić.

- Dobili smo sjajnog mladog igrača koji tek treba da iskaže svoj raskošni potencijal i talenat. Dolazak Krunića u naš klub pokazuje da Borac ima veliku težinu kao klub - rekao je Ilić i dodao:

- Sa njim polako, ali sigurno kompletiramo igrački kadar za koga verujemo da će biti pravo osveženje u superligi narednog proleća. Nema nikako mesta bilo kakvoj euforiji. Nastavljamo da radimo,  stvaramo pravu pobedničku atmosferu koja treba da vodi cilju, a to je opstanak u eliti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA