KORAK BLIŽI PARTIZANU: Ataman odstranio Marića iz tima!

Marić će najverovatnije napustiti Galatasaraj, pošto klub ima opciju da raskine saranju sa njim od 26. februara do 1. marta

  • 15

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman odstranio je iz ekipe centra Aleksa Marića posle poraza od Eskišehira (66:61) u turskom prvenstvu, prenose danas tamošnji mediji.ž

Marić ima ugovor do kraja sezone, ali evo kako Partizan može da ga dovede!

Marić će najverovatnije napustiti Galatasaraj, pošto klub ima opciju da raskine saranju sa njim od 26. februara do 1. marta.

Trener Partizana Duško Vujošević je pre nekoliko dana izjavio da postoji mogućnost da se Marić vrati među crno-bele, za koje je igrao u sezoni 2009/2010 kada je izboren plasman na Fajnal-for Evrolige.

- Dva igrača neće raditi više sa ekipom, a jedan od njih je Marić - rekao je Ataman.

Turski mediji navode da je drugi igrač Gokturk Ural, kojeg je Ataman zbog neozbiljnog ponašanja ošamario na poluvremenu protiv Eskišehira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zz

    11. februar 2015 | 17:42

    Šta ti je ovaj Ataman, i na svoju štetu, samo komšinici da napakosti;-))

  • Del89

    11. februar 2015 | 14:30

    Partizan prevara. Kukaju nemaju para, propadaju, gase se, drzava ih unistava..a ono 4 drzavna sponzora, doveli Macvana, Pavlovica, hoce pleja, sad Marica..Prica i bajka da igraju za dz, pare imaju samo rezultate i igru ove sezone ne, pa je opravdanje i alibi najlakse u novcu naci..

  • Charlie

    11. februar 2015 | 17:04

    Raspalom kk kataklizma nis ni Dzordan ne moze pomoci. Tamo je haos,beznadje i ocaj. Od zagrebackog kluba je i bog digao ruke, a djavo dosao po svoje. Ono sto se skupi i skrpi sa ..... i konopca ne moze biti dobro. Nikako. Samo jos da se probude uspavane,malobrojne i totalno nebitne simpatizerke kk bankrot nis.Da se manje lazu medjusobno i da se hitno vrate u surovu stvarnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA