Smoling ušao u igru i dao 2 gola za Junajted, Đuričić debitovao za Sautempton (VIDEO)

Crveni đavoli savladali Barnli i došli na treće mesto PL koje je ispustio Sautempton remijem protiv Vest Hema * Čelsi do gola u 90. minutu, Siti moćan protiv Stouka

  • 0

Samo nekoliko sekundi trebalo je Krisu Smolingu da, nakon što je ušao u igru umesto Fila Džonsa u 5. minutu, zatrese mrežu Barnlija i najavi svoju blistavu noć. Noć u kojoj je za 40 minuta upisao dva gola i bio najzaslužniji što je Mančester junajted slomio goste i slavio sa 3:1 (2:1).

Kažemo slomio jer je Barnli vrlo brzo izjednačio i bio bolji rival tokom prvih 45 minuta, ali nisu uspeli još jednom da savladaju De Heu. Kazna je usledila u finišu polovremena kada je Anhel Di Marija ''zavrnuo'' u peterac i pronašao pomenutog Smolinga. Prethodno je Ings potrudio da na semaforu stoji 1:1.

Goste je u nastavku meča dotukao Robin van Persi sa bele tačke, a zanimljivo to je bio prvi penal za Junajted ove sezone. Ukupno 10. gol ove sezone za Holanđanina koji je iskoristio to što je Di Marija bio oboren u kaznenom prostoru.

Bez neke prave i efikasne igre, Čelsi je uspeo da upiše nova tri boda. Stradao je Everton koji se odlično branio do 89. minuta kada je Vilijan doneo tri boda Plavcima. Samo minut ranije karamele su ostale bez isključenog Berija i to ih je verovatno malo poremetilo. Za Čelsi su celi meč odigrali Ivanović i Matić.

Još jedna srpski reprezentativac upisoa je prve minute u Premijer ligi. U pitanju je Filip Đuričić koji je debitovao u remiju Sautemptona protiv Vest Hema (0:0). Đuričić je igrao poslednjih 10-ak minuta meča koji je prekinut zbog upada navijača, a svoju šansu u poslednjih pola sata dobio je i Tadić. Čekićari su od 61. minuta igrali bez isključenog golmana Adrijana.

Gol Pitera Krauča za Stouk kao da je razljutio igrače Mančester Sitija koji su, posle 1:1, izbušili mrežu Asmira Begovića i na kraju slavili sa 4:1. Aguero je bio dvostruki strelac, a svoje ime na semaforu su ''isklesali'' još i Milner i Nasri.

Premijer liga, 25. kolo:

Utorak

Arsenal – Lester 2:1

Hal – Aston Vila 2:0

Sanderlend – KPR 0:2

Liverpul – Totenhem 3:2

Sreda:

Mančester junajted – Barnli 3:1

(Smoling 6, 45, Van Persi 81 - Ings 12)

Čelsi – Everton 1:0

(Vilijan 90)

Stouk – Mančester Siti 1:4

(Krauč 38  -Aguero 33, 70 pen, Milner 55, Nasri 76)

Kristal Palas – Njukasl 1:1

(Kembel 71 - Sise 42)

VBA – Svonsi 2:0

(Braun 60, Beraino 85)

Tabela: Čelsi 59, Mančester Siti 52, Mančester junjated 47, Sautempton 46,  Arsenal 45 Totenhem 43 … Aston Vila 22, Barnli 21, Lester 17.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA