23 GOLA NA 7 MEČEVA: Da li je Čukarički spreman za najveći istorijski uspeh?

Tim sa Banovog Brda sa stoprocentnim učinkom na pripremama dočekuje početak JSL, ali i Kup Srbije gde imaju realne šanse za trofej

  • 2

Letošnji plasman u Evropu i polufinale Kupa Srbije samo su usputne stanice za fudbalere Čukaričkog koji ne kriju da im je primarni cilj na proleće osvajanje prvog trofeja u dugoj istoriji kluba.

A sudeći prema rezultatima koje su pružali na pripremama, slavljenička atmosfera bi s razlogom mogla da obavije Banovo Brdo krajem maja i ''donese poklon'' fudbalerima Čuke u vidu trofeja osvajača Kupa Srbije.

Trener Brđana Vladan Milojević može da bude ponosan na svoje pulene koji su zabeležili svih sedam pobeda tokom priprema uz čak 23 postignuta gola. Golovi koji ''bacaju u vodu'' onu čuvene floskule, omiljene u našem fudbalu, da su ''noge teške'' da je ''rezultat u drugom planu''. Jer, da jeste, onda ne bi trebalo ni da se broji.

Nakon 16 golova Čuke na BASK Areni, gde su padali Donji Srem, Turbina, BASK i Sinđelić, usledilo je novih šest ''projektila'' na Kipru gde je poslednja pobeda izvojevana protiv južnokorejskog Daegua (3:1).

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

FOTO PRIČA: Raj fudbalera Čukaričkog na Kipru, ne zanima ih što Zvezda hoće Srnića!

Igra u Srbiji, bolji je od Totija i Ibrahimovića, a nikada nije bio u Zvezdi i Partizanu!

Klasu na ovom meču ponovo je pokazao Igor Matić, koji je sjajnim golom iz slobodnjaka potvrdio da je jedan od najboljih fudbalera JSL. Ono što može da raduje Milojevića jeste i odlična forma Slavoljuba Srnića, strelca drugog gola na meču protiv Daegua. Ukupno četiri.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Iako nije bio strelac na poslednjem meču na Kipru, Nikola Stoiljković je svakako obeležio pripreme Brđana sa šest postignutih golova. Onaj protiv Turbine je bio za TV špice. Matić je zabeležio četiri, Mandić i Pavlović po dva, dok su se Simić, Janković, Mirosavljević, Todorović i Bojić po jednom upisivali u strelce.

Brđani prvi meč protiv Voždovca u polufinalu Kupa igraju 18. marta, dok je revanš 8. aprila, a tada bi trebala da stigne potvrda da li je goleada na pripremnim mečevima bila samo slučajnost ili je Čuka jednostavno zrela za trofej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA