10 razloga zbog kojih mnogi mrze Kristijana Ronalda! (VIDEO)

Bez rasprave, radi se o fenomenalnom fudbaleru, zvanično najboljem na svetu, ali kao takvog ga "hejtuju" konstantno

  • 56

Kristijano Ronaldo je fenomen, jedan u milion, fudbaler koji je izmenio viđenje igre kao takve. Nedavno je napunio 30 godina, nešto ranije je prigrlio treću Zlatnu loptu u karijeri, i ponovo je zvanično najbolji na svetu.

Koliko god da je majstor sa loptom, gol-mašina, mnogi ipak ne vole Portuglaca. Uz Lionela Mesija, verovatno je fudbaler koji budi najviše potpuno oprečnih emocija kod ljubitelja fudbala.

Zašto kad je toliko dobar na terenu? Bez sumnje je fenomenalan fudbaler. Hajde da sumiramo šta se sve to zamera Ronaldu, pa ga mnogi "hejtuju" po društvenim mrežama i u vatrenim raspravama, uz pivo, onih koji vole fudbal.

ZGODAN, ALI PRETERANO NALICKAN

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

I dok mnoge devojke "otkidaju" na njegovo uglađeno, uvek izbrijano lice, sa savršeno očupanim obrvama, momcima se diže kosa na glavi, jer Ronaldov stil smatraju lažnim.

Možda, kada bi pustio bradu, njegove nadmene izjave nekad ne bi delovale tako iritantne. Kao na primer Andrea Pirlo, koji je dosta omiljen zahvaljujući ležernosti koja Ronaldu fali.

KORISTI PREVIŠE GELA

Razlog koji je u direktnoj vezi sa prvim navedenim. Nekada deluje kao da je Ronaldo provodio više vremena sređujući frizuru pred utakmicu, nego što se zaista spremao da igra fudbal. A često mu se kosa bukvalno sija tokom utakmice, i to mnogima upada oči. I ne dopada im se.

AROGANTNI RADOHOLIČAR

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Upućeniji znaju da je Ronaldo imao dosta problema kad je bio mlađi. Maltretirali su ga kao klinca, mnogi nisu ni verovali da će stići tu gde je, a u takvim situacijama je formirao odbrambeni stav, koji bi se mogao opisati kao "bolji sam od svih vas".

Kada vas neko maltretira, vi puknete, ali on nije to uradio. To se poštuje u slučaju nekolicine, ali ne kad je Ronaldo u pitanju. Iako svi znaju da je zaista vredno radio da bi postao najbolji među najboljima, taj detalj se previđa kada ishvali sebe ili pokazuje svoje telo. Setimo se samo postignutog gola u finalu Lige šampiona, kada je skinuo dres i svetu pokazao savršeno izvajane mišiće. Više se pričalo o njegovoj ogromnoj poterbi da to uradi, nego što je doprineo osvajanju Lige šampiona.

ON SE ZABAVLJA SA MANEKENKAMA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Šta nas briga sa kim je u vezi Kristijano Ronaldo, to je njegova stvar! Pa sad, to bi bilo istina da mu mnogi ne zavide na tome sa kakvim devojkama ga viđaju na crvenom tepihu, ili na reklamama. A s obzirom da su svi znali ko je Irina Šajk, i kad je veza sa njom raskinuta, očigledno je privatni život Portugalca zanimljiv fanovima i hejterima širom sveta.

Njemu se prosto može - da izgleda kako želi, da igra fudbal kako želi, i da bude sa devojkom koju god želi. To ne može veliki broj muškaraca.

ZARAĐUJE BAAAAŠ MNOGO

Godišnja plata od 17 miliona evra. Na nedeljnom nivou je to 350.000 evra. Mi ostali "smrtnici" bismo za nekoliko hiljada godina zaradili ono što on zaradi za svega godinu dana. Nije novost da najbolji fudbaler imaju ogromne plate, ali opet, podsećamo vas, govorimo o Kristijanu Ronaldu.

ODLIČAN JE IGRAČ, ALI I SEBIČAN

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kada neki fudbaler postigne toliki broj golova, javljaju se hejteri. Pogotovo ako ne navijate za klub tog igrača. Prosto, ne postoji mnogo igrača kao što je on, a lakoća sa kojom postiže golove često je nedopustiva i neoprostiva.

Tu je i momenat sebičnosti, jer je on sam rekao da je zavisan od golova. On je taj koji izvodi penale, slobodne udarce. Kroz to i mnogi hejteri gledaju njegove tri Zlatne lopte.

ON JE RIVAL SKROMNOM, DOBROM MOMKU, LIONELU MESIJU

Perceprcija Lionela Mesija je itekako drugačija u odnosu na Ronalda. Skroman, povučen, uživa na terenu, postiže sjajne golove za Barselonu, jedan od najboljih strelaca u "El Klasiku". On je prirodniji i opušteniji od Portugalca.

FOLIRANT

Evo možda i pravog razloga zašto vam se Ronaldo može smučiti. Nije mali broj puta kada je Realov superstar gotovo amterski simulirao, čak i kada ga protivnički igrač ne dodirne.

"PENALDO"

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nema lakše situacije za postizanje gola od one kada stavite loptu na belu tačku i neometano šutirate sa 11 metara. A Ronaldo voli i te šuteve, i to jako. Preterano.

Na 56 mečeva u 2014. godini, Barselona je sedam golova postigla sa penala. S druge strane, samo Ronaldo, postigao je 15 golova sa bele tačke, na ukupno 60 mečeva ove godine.

Nije podatak za kojim navijači polude, zar ne?

KADA KAŽETE RONALDO, NE MISLITE VIŠE NA "PRAVOG"

Ronaldo Luis Nazario de Lima je sigurno jedan od omiljenih i najboljih fudbalera u istoriji ove igre. To što je Brazilac radio tokom svoje karijere su svi voleli. I sada se pojavio neki Kristijano, nalickani i uobraženi. I sada kada žete Ronaldo, zapravi mislite na njega, a ne na popularnog Zubu.

Zato su mnogi pokušavali da provociraju Portuglaca, govoreći da postoji samo jedan jedini "pravi Ronaldo".

Imate li Vi neki, smislen ili besmislen, razlog zbog kog ne cenite Ronalda? Cilj ovog članka bio je da vas i dobro nasmeje, tako da slobodno budite kreativni u svojim komentarima.

(B.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    22. februar 2015 | 22:39

    Jedan je "zuba" !!!

  • Heftac

    22. februar 2015 | 22:41

    Zaboravih da napisem. Kako god, voleli ga ili ne, mozemo samo da mu pljunemo pod prozor.

  • Marko

    23. februar 2015 | 00:02

    Kad kazem ronaldo uvek mislim na zubu, gledajte klipove njegove ko ga se ne seca kao igraca, majstor, niko mu nije ni blizu, ni ovaj cristiano ni mesi, jesi dobri ali ronaldo je nesto sto se jednom radja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA