Dragan Ćirić napustio Partizan! Razlozi su...

Partizan se oglasio saopštenjem povodom odlaska sportskog direktora

  • 18

Partizan je u rekordnom roku ostao bez sportskog direktora. Posle dva meseca od postavljanja na funkciju, Dragan Ćirić je napustio važnu funkciju u klubu.

Od Antalije se nije pojavljivao na stadionu, očigledno nezadovoljan što se ništa nije pitao oko odlazaka Petra Škuletića i Danka Lazovića, odlučio je defnitivno da se povuče sa odgovorne pozicije.

Legenda crno - belih se oglasio saopštenjem.

"Kad sam prihvatio ponudu potpredsednika Ljubiše Tumbakovića da preuzmem mesto sportskog direktora, bio sam pun vere i želje za uspehom kluba u kom sam ponikao i kome sam neizmerno zahvalan. Nažalost, moja vera i želja za uspehom nisu dovoljni u situaciji u kojoj se trenutno nalazi srpski fudbal.

Bolje je da to kažem sada i otvoreno, nego da se toga naknadno „sećam“. Raditi u fudbalskom gigantu kao što je Partizan, istovremeno znači raditi i u srpskom fudbalu, koji vrvi od nelogičnosti, nedorečenosti, ličnih interesa i neraščišćenih računa i računica.

Poštovani, hvala na poverenju. To nije za mene. Ja sam bivši sportista, a sada sve više privrednik. Ne sumnjam da će uprava naći rešenje za nasleđenu trenutno tešku situaciju, a Partizanu želim svaki uspeh na svim poljima. Iako odlazim, ja sam i dalje i zauvek uz Partizan."

Kako stvari stoje, klub neće imenovati novo lice na tu funkciju, ali se oglasio saopštenjem.

Prenosimo ga takođe u celosti.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

"Poštovani,

Zaposleni u FK Partizan, kao i članovi UO žale zbog odlaska Dragana Ćirića sa mesta sportskog direktora FK Partizan.

Na početku novog mandata, kao i nove prolećne polusezone, zajedno sa Draganom Cirićem imali smo jasnu viziju u kom pravcu treba da se ubuduće razvija FK Partizan na svom šampionskom putu, a ujedno svesno suočeni sa svim problemima koje smo zatekli i koji bi nas očekivali.

Slažemo se sa konstatacijom g. Ćirića da je stanje u srpskom fudbalu veoma teško i da je samim tim i rešavanje istog problema nešto što zahteva mnogo truda, rada i energije.

Bez Dragana Ćirića u našem crno-belom taboru biće nesumnjivo još teže i toga smo svesni svi u FK Partizan.

Dragan Ćirić je uvek važio za veliki fudbalski talenat, uzor svim generacijama fudbalera i kao legenda crno-belih to i ostaje.

Trudićemo se da u budućnosti ostvarimo planirane ciljeve i da samim tim svim zaposlenima u trofejnom crno-belom klubu bude bolje nego do sada.

Iako Dragan Ćirić kao nosilac mesta sportskog direktora aktivno neće biti prisutan u klubu, sigurni smo da za sve buduće planove i aktivnosti koje nas vode ka šampionskim stazama imamo njegovu punu podršku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toptop

    23. februar 2015 | 19:14

    Dajte ljudi pare košarkasima, ugasite ovu fudbalsku nesreću i crno i crveno belu.

  • Пеђо

    23. februar 2015 | 18:15

    Е мој Ћиро то је јасно сваком љубитељу црно белих боја и бубамаре.Нас деветорица смо престали да идемо на јужну трибину а у задње две године ни остале трибине храма не посећујемо.Жао ми је што је мафија, криминал, корупција и лични интерес у нашем клубу.Питају се што је мала посетс 2-3 хиљаде а ја се питам што људи уопште долазе??

  • VUČINA

    23. februar 2015 | 18:39

    KAKVA SRAMOTA LEGENDA IGRAČKA ĆIRA DIGAO RUKE,A ZNATE LI ZAŠTO.POSLE ODLASKA LAZOVIĆA I ŠKULETIĆA PREDLOŽIO JE DA DOVEDU ANDRIJU DELIBAŠIĆA.NIJE MU UDOVOLJENO PA KADA JE VIDIO DAE NE PITA NIŠTA NORMALNO JE DA JE NAPUSTIO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA