Neverovatno, oprostio je pištolj navijaču: Fudbaler Pazara ne želi da pravi probleme?!

Mislim da je najbolje da zaboravimo ceo incident, poručuje Žarko Udovičić

  • 25

Verovali ili ne, fudbaler Novog Pazara kojem je prećeno pištoljem odlučio se da prećuti ovaj čin koji je šokirao javnost u Srbiji.

Žarko Udovičić želi da što pre zaboravi ono što se desilo u svlačionici i opet, verovali ili ne, za Alo je istakao da se neće truditi da prepozna napadača.

- Ako me iz MUP-a budu pozvali da dam izjavu o incidentu, nema problema. Neko je potegao pištolj u svlačionici na mene, nije mi ga prislonio na čelo. Svađali smo se, bilo je neprijatno i to je to.

Na pitanje da li je spreman da prepozna čoveka s pištoljem koji mu je pretio daje iznenađujuć odgovor.

- Kada se desi nešto tako, takva situacija sa pištoljem, tada najmanje pamtite lica onih koji su se tu našli. Mislim da ne bih mogao sada da se setim lika čoveka koji je repetirao pištolj ka meni.

- Da mi stavite na sto slike deset ljudi koje treba da prepoznam kao napadače, ne bih to nikako mogao da uradim!

Mnogi bi pomislili čitajući ove redove da se fudbaler plaši nekoga, ali...

- Mislim da je najbolje da zaboravimo na ceo incident. Dobro je što se sve završilo bez posledica i što niko nije nastradao. Verujem da bi svaki normalan čovek nakon dva dana razmišljanja postupio slično kao ja.

Foto: Facebook/Zarko Udovicic Foto: Facebook/Zarko Udovicic

Zašto ćutanje, zašto?

- Zato što ne bih želeo da napravim problem ni tim ljudima tamo u Novom Pazaru, a ni sebi samome. Uveren sam da je možda bolje i za mene lično da nikoga ne identifikujem.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ица ЦЗВ

    26. februar 2015 | 14:07

    Где је Караџић? Где му је сада Платини,да му се пожали...??? Где је Савез? Где је Држава??? БРУКА И СРАМОТА Укините лигу,и фудбал и све око њега је дно,патос. Караџићу изађи из своје рупе,за ово си ти први одговоран...

  • NIšlija

    26. februar 2015 | 14:17

    Nije on dečko kriv, kriva je vlast i država koja ne može da nas zaštiti od ovakvih manijaka koji rade šta hoće i kome hoće..

  • Aleksa SD

    26. februar 2015 | 13:19

    Ovog lika bih ovako opisao: Postoji karakterna osobina koja je nazvana po zenskom polnom organu, e to je on! Mislim da ovo moze u "stampu". Pametnom dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA