ZVEZDINA STATISTIKA: Bobijev indeks viši od svih ostalih zajedno, čak četvorica u minusu! (FOTO)

Košarkaši crveno-belih su imali loše veče u Madridu

  • 23
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jasno je bilo da će Real biti apsolutni favorit u meču osmog kola Top 16 faze Evrolige protiv Crvene zvezde, ali je beogradska ekipa prikazala izuzetno lošu partiju u Madridu, i poražena je 61:85.

Istrošenost posle osvajanja nacionalnog kupa možda i "ne pije vodu" kao izgovor, jer je i Real istog dana kada i Zvezda osvojio Kup Kralja, i to u finalu sa Barselonom.

Jedini koji je zaista briljirao na meču u redovima crveno-belih bio je Boban Marjanović, sa 21 poenom, 13 skokova i tri blokade. Njegov indeks korisnosti bio je čak 35. Kad se skupe svi indeksi njegovih saigrača, ne doseže se do broja 35.

Čak četvorica igrača bilo je i u minusu kada gledamo ovaj deo statistike.

KAKAV POTEZ! Ovako je Rodrigez izblamirao Zvezdinog Tejića! (VIDEO)

Krenimo prvo od kapitena Luke Mitrovića, MVP finalne utakmice Kup Radivoja Koraća, koji u Madridu nije postigao niti jedan poen za 13 minuta na parketu (o/2 za dva, 0/2 za tri poena), upisavši dva skoka, blokadu i četiri izgubljene lopte. Indeks: -9.

Nešto bolji od njega bio je Čarls Dženkins - dva poena (1/5 za dva, 0/1 za tri), uz jedan skok i izgubljenu loptu. Indeks: -6.

I prepotentni Fernandez hteo da se igra sa Tejićem, ali nije očekivao ovakav odgovor Zvezdinog igrača! (VIDEO)

Jaka Blažič bio je neprepoznatljiv - četiri poena (2/4 za dva, 0/2 za tri), uz po skok i asistenciju, i četiri izgubljene lopte. Indeks Slovenca bio je -4.

I poslednji koji je bio u minusu u Madridu bio je Stefan Jović - nije se upisao u strelce za deset minuta na parketu (0/2 za dva i tri poena), ali je dodao tri skoka, jednu asistenciju i ukradenu loptu i dve izgubljene. Njegov indeks je bio -2.

Pogledajte statistiku - uokvirene su kolone Izgbuljene lopte i Indeks korisnosti.

Printskrin: euroleague.net Printskrin: euroleague.net

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    27. februar 2015 | 00:10

    Katastrofa od igre.Zvezda je toliko losa da vredja etiku sporta.Potrebne su kompletne kadrovske promene,pocev od trenera i kosarkasa.Tim koji je iz meca u mec sve losiji zasluzuje ozbiljnu analizu.Krajnje je vreme za to!

  • Profesor

    26. februar 2015 | 23:17

    Danguba jesi ti to igrao keca na kladionici? :)

  • Zzzz

    26. februar 2015 | 23:12

    Oni stalno imaju lose vece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA