Ljajićeva proslava gola oduševila Rimljane, a tek poruka posle meča! (VIDEO) (FOTO)

Srpski fudbaler burno slavio ispred navijača koji su stigli iz Rima u Holandiju

  • 10

Jedan od junaka u vrućoj, a kišnoj roterdamskoj noći je Adem Ljajić. Golom za 0:1 srpski internacionalac je još jednom potvrdio koliko je važan šraf u ekipi Rudija Garsije.

Vezista "vučice" je međutim simpatije navijača po povratku u Rim dobio i zbog načina proslave gola upravo ispred nekoliko stotina tifoza koji su stigli iz Rima.

Ljajić je emotivno slavio, pomalo i prešavši granicu pristojnosti, ali je upravo taj detalj i značio navijačima Rome, koji su pre nedelju dana morali da gledaju divljanje navijača Fejenorda na ulicama italijanske prestonice.

- Ova pobeda je za sve naše tamnopute fudbalere - rekao je Adem Ljajić posle meča koji je obilovao ispoljavanjem rasizma od strane Holanšđana, uglavnom prema Žervinju, saigraču našeg internacionalca.

- Zaslužili smo pobedu, a sada hoćemo da pobedimo i Juventus i vratimo se u borbu za Skudeto. Ovaj tim ima mnogo talenta.

Ljajić je u Roterdamu postigao deveti gol ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    27. februar 2015 | 13:27

    Koja smo mi f sila kad nema za ljajica mesta

  • Sandžak

    27. februar 2015 | 14:43

    "srpski internacionalac"? Čovjek koji bojkotuje čak i srpsku himnu P.S. to čini s pravom jer je to nije himna Srbije, već je to srpska himna- himna samo većinskog naroda a ne svih naroda koji žive u njoj

  • Mrsi Mudoje

    27. februar 2015 | 13:27

    Ma sta mu to sve vredi kad Slabo Peva !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA