Dan kada je Moreira golom u 95. minutu derbija utišao Sever! (FOTO) (VIDEO)

Na današnji dan 2009. godine odigran je 135. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, a završen je nerešeno 1:1

  • 10

Večiti derbi uvek donosi velika uzbuđenja, a 135. meč između Partizana i Crvene zvezde bio je takav do poslednjeg trena. Ovaj duel crno i crveno-belih završen je rezultatom 1:1, a gol za izjednačenje Partizan postigao je Almami Moreira u 95. minutu utakmice.

Crno-bela "desetka" je u nadoknadi vremena posle spuštene lopte Vašingtona, poslao pravu bombu pod prečku Zvezdinog gola, koju Stamenković paradom nije uspeo da zaustavi, za opštu ludnicu na Jugu, odnosno muk na Severu.

Prethodno je crveno-bele u vođstvo doveo Đorđe Tutuorić, golom glavom posle prekida Milijaša.

interesantno je da je na ovom meču Kleo nastupao u dresu crveno-belih, ali je da bi se radovao u derbiju morao da promeni boje, odnosno pređe u Partizan.

Partizan - Crvena zvezda 1:1

(Moreira 90+7 - Tutorić 38)

Sudija: Stanković

Gledalaca: 25000

Partizan: Božović, Stevanović, Đorđević, Knežević, Obradović, Žuka, Fejsa(Tomić), Moreira, Ljajić(Vašington), Vujović(Bogunović), Dijara. Trener: Jokanović

Crvena zvezda: Stamenković, Ninkov, Tutorić, Tomović, Pejčinović, Isah, Milijaš, Lazetić(Parker), Koroman(Bogdanović), Oumaru(Šišić), Kleo. Trener: Janevski

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA