Opšta tuča u Španiji: Bertans dobio batine zbog Srbina! (VIDEO)

Na utakmici Endesa lige između Bilbaa i Laboral Kuće došlo je do opšte tuče, koju je izazvao Srbin Dejan Todorović, a učestvovao je i brat bivšeg igrača Partizana, Davisa Bertansa, koji je izvukao najdeblji kraj

  • 15

Na utakmici španske ACB lige između Bilbaa i Laboral Kuće, viđena je velika tuča košarkaša dveju ekipa.

Sve je počelo kada je krilni centar Laborala, Tornke Šengelija napravio grub prekršaj nad Srbinom Dejanom Todorovićem, prilikom njegovog pokušaja zakucavanje. Igrač Bilbaa je potom odgurnuo Gruzijca, koji ga je udario pesnicom u glavu.

To je bila inicijalna kapisla za opštu tuču na parketu, jer su se odmah uključili i ostali košarkaši, a među najratobornijima bio je Dairis Bertans, brat Davisa Bertansa.

Bivši igrač Partizana je pokušao da bude mirotvorac, ali nije uspeo da smiri svog brata, a takođe ni svoje saigrače koji su tukli njegovog brata.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuks

    1. mart 2015 | 21:26

    Nesto se ucutio Todorović kad ga je ovaj spucao !?!

  • ap0calypto

    1. mart 2015 | 21:46

    Cist dokaz koliko je malo potrebno da nesto eksplodira. Svi uleteli pola njih ne zna zasto se biju. Bitno da se biju, ali boze moj, to su sve profesionalci. Primer drugima kako treba da se ponasamo

  • Gde je istina

    1. mart 2015 | 21:39

    A što bre bez milutinova, on je kraljica zabave za ove predstave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA