Zvezda odgovorila na optužbe Partizana: Da FSS ispita zašto je Voždovac oštećen protiv crno-belih!

Crveno-beli zatražili od svih fudbalski radnika da javno argumentuju sve nepravilnosti, a od čelnika FSS da reaguju povodom greške sudija na meču Partizana i Voždovca

  • 24

Dva remija Partizana u prva dva kola i poništen gol Petra Grbića protiv Radničkog iz Niša, naterali su čelnike srpskog vicešampiona da u ponedeljak održe hitnu sednicu Sekretarijata, a nedugo zatim i potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić je izneo optužbe da neki igraju ''prijateljske utakmice'', dok se njegovom timu olako oduzima stečeno.

 

Ubrzo nakon Vučelićeve izjave, saopštenjem se oglasila i Crvena zvezda koja je podsetila da je već nekoliko godina ukazivala na brojne negativnost. Tom prilikom su pozvali i FSS da ''rade svoj posao'', a saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

 

- Povodom izjave potpredsednika FK Partizan Milorada Vučelića u kojoj se pominju neke "prijateljske utakmice" i "vanfudbalske sile", FK Crvena zvezda poziva sve fudbalske radnike da o pomenutim "prijateljskim utakmicama" i "vanfudbalskim silama" govore jasno i glasno, da argumentovano potkrepe svoje tvrdnje, kako bismo se svi zajedno borili protiv eventualnih negativnosti u srpskom fudbalu.

 

- Bez argumenata i uz teorije zavere, takve tvrdnje samo štete srpskom fudbalu, dovode u zabludu i unose zlu krv kako među klubove, tako i među obične navijače. Iskreno se nadamo se da će ovakvu vrstu odgovornosti ubuduće iskazivati svi fudbalski radnici.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- FK Crvena zvezda je u poslednjih šest-sedam godina često ukazivala na brojne negativnosti koje su se dešavale u srpskom fudbalu, a koje su za direktnu posledicu imale konačan ishod u domaćem šampionatu. Iskreno se nadamo da je to nesportsko vreme daleko iza nas.

 

SLOŽILI SE: Zvezda i Partizan zajedno protiv emisije na B92!

 

- Koristimo ovu priliku da pozovemo FSS i sudijsku organizaciju da na pošten i odgovoran način analiziraju i sankcionišu rad sudija, posebno greške koje smo videli u prvom kolu kada je FK Voždovac drastično oštećen na stadionu Partizana. Nadamo se da će organi FSS svojim odgovornim radom doprineti da se vrati poverenje javnosti u srpski fudbal i suzbiju sve eventualne špekulacije - navodi se u saopšenju najtrofejnijeg srpskog kluba koje je potpisao predsednik Svetozar Mijailović.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papkari TELEKOM diva fmp Neroji

    2. mart 2015 | 19:24

    Mozda je svirao zvezdanaesterac za Partizan!

  • sasa

    2. mart 2015 | 19:39

    U pravu je Zvezda,nama je poklonjen jedan bod a oduzeta dva.Njima poklonjen bod zbog Mazica i penala a nije oduzet ni jedan.Jos ih casti Jagodina trening mecom.

  • mix

    3. mart 2015 | 01:17

    Evo vam jasno i glasno! Ova nova uprava Partizana treba da pokrene pravni postupak za vracanje titule za proslu sezonu jer je Zvezda u kolaboraciji sa FSS fakticki otela prvenstvo Partizanu na nacin koji svi znaju-nedozvoljenim registracijama pet najboljih igraca.Tu nedozvoljenu radnju je potvrdila i UEFA i FIFA zbog cega je Zvezda kaznjena nenastupanjem u evropskim takmicenjima!Za takve skandalozne radnje se oduzima po 24 boda kao sto su Kluzu u Rumuniji uradili! Ako iko nema nikakvo moralno pravo da se javi za narednih deset godina zbog ovog nevidjeno skandala, onda je to Zvezda. Hajde, da ne pominjemo otimacine preko sudija i pritiskom politickih faktora na FSS i njegove organe. To zahtevaju navijaci Partizana i to treba da bude glavni zadatak ove Uprave FK Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA