PARTIZAN DOVEO PLEJMEJKERA! Amerikanac ove sezone postizao 32 poena u proseku! (VIDEO)

Dva dana pre isteka roka za angažovanje igrača u ABA ligi crno-beli su dobili pojačanje na poziciji "jedinice" - Džoša Akognona

  • 78

Partizan je dobio pojačanje na poziciji plejmejkera u završnici sezone! Crno-beli su dogovorili saradnju sa Džošom Akognon (29, 180), koji je ove sezone nastupao za Fošan Longlajons, javlja "Žurnal"!

Amerikanac sa nigerijskim pasošem u timu iz Kine ove sezone u proseku je postizao 31.9 poena, imao 3.5 asistencija 3.3 skoka, za gotovo 40 minuta u igri.

I pored toga što je u jednom trenutku delovalo da neće biti postignut dogovor, zbog nezadovoljstva menadžera finansijskom stranom ugovora, dve strane su ipak uspele da se dogovre. Omaleni organizator igre trebalo bi u sredu da stigne u Beograd i potpiše ugovor.

Jedno vreme Akognon je igrao i za Dalas Maverikse, dok je jedini klub u Evropi za koji je nastupao estonski Kalev, ali je njihov član bio samo nekoliko dana.

Dolaskom Akognon Partizan je kompletirao redove i značajno podigao kvalitet pred odlučujuće utakmice u ABA ligi, potom i za plej-of regionalnog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    3. mart 2015 | 22:33

    Pratim basket non stop, fudbal me ne interesuje, ali stvarno smo institucija u košarci, hteli to svi da priznaju ili ne, ali ovaj naš KK Partizan je ponos ove Srbije, još kad vidim da nas vode sve bivši naši sportisti za razliku od fkP ili fk i kk Cz, pomislim na pravoj sam strani.jednostavno to je ljubav !

  • Dakle

    3. mart 2015 | 22:27

    Umire nada, gotov je san

  • dejan

    3. mart 2015 | 22:52

    U pravo vreme kad je najpotrebnije.Radonjicu ostace ti san o tituli ne dosanjan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA