Ivanović prvo gazila, a onda se mučila protiv devojke koja četiri godine nije igrala tenis!

Srpkinja je savladala povratnicu iz teniske penzije Nikol Vajdišovu na startu turnira u Montereju

  • 1

Ana Ivanović je uspešno započela odbranu titule u Montereju. Za razliku od drugih srpskih predstavnica na ovom turniru ona je uspela da trijumfuje na startu pošto je bila bolja od bivše penzionerke Nikol Vajdišove 6:1, 7:6.

Posle ubedljivo dobijenog prvog seta protiv igračice koja je bila četiri godine u teniskoj penziji pre nego što se ove sezone vratila na teren, usledile su muke za Srpkinju, odnosno, Čehinja je pokazala da duga pauza nije uništila njen raskošni talenat koji ju je doveo do prvih 10 na svetu svojevremeno.

Imala je Ana i u tom periodu priliku da ranije završi meč pošto je odmah povela sa 3:0, ali je onda usledio pad u njenoj igri, pa je morao da ovaj set bude završen u taj brejku, u kome  je Ivanovićeva bila koncentrisana i dobila ga u svoju korist.

- Znala sam da mi neće biti lako od trenutka kada sam dobila Nikol za protivnicu, jer je ona odlična teniserka. Nije je bilo neko vreme, ali u drugom setu je pokazala koliko je dobra sa nekoliko sjajnih udaraca. Srećna sam zbog dobitka taj-brejka, jer nikada ne znate šta bi se desilo da smo otišli u treći set - rekla je Srpkinja posle pobede.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nju u drugom kolu čeka duel sa Polin Parmentje koja je eliminisala našu Aleksandru Krunić u prvom kolu, dok je takođe na startu poražena i Jovana Jakšić koja je branila prošlogodišnje finale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    4. mart 2015 | 13:19

    Kakva ana najgora teniserka njoj je bitno da se provodi prestani igrati samo se brukas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA