Legenda Zvezde govorom rasplakala navijače na proslavi rođendana! (VIDEO)

Vladimir Cvetković Cvele se na proslavi 70. rođendana Crvene zvezde obratio svim okupljenima, čime je razgalio srca njenih navijača

  • 23

Bivši košarkaš Crvene zvezde, i generalni sekretar fudbalskog kluba u njegovo najslavnije vreme, Vladimir Cvetković, primio je od kluba zlatnu značku, priznanje koje se dodeljuje najvećim legendama sportskog društva, koje je danas proslavilo 70. rođendan.

Popularni Cvele je tim povodom na proslavi jubileja održao govor koji je razgalio brojne uvažene ličnosti Zvezde i navijače koji su bili prisutni u prepunom medija centru na stadionu Rajko Mitić.

Čovek koga mnogi smatraju najzaslužnijim za uspehe u Bariju i Tokiju se zahvalio klubu na ovom priznanju, a u govoru se osvrnuo i na legende koje više nisu sa nama, kao i na još važnije, mlade nade koje će nastaviti da kroje uspehe Zvezde u narednom periodu.

Pogledajte Cveletov govor, posle koga su mnogi navijači Zvezde brisali suze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    4. mart 2015 | 18:35

    I meni suze idu same kad pogledam sta ste uradili sa zvezdom. Unesrecili ste milione navijaca zbog vasih licnih interesa. Vama je sistem dao da je vodite i upropastite a nama da je volimo. ..neznate vi sta je ljubav kad roditelji pozajme pare da bi isao da gledam zvezdu. Naravno iz unutrasnjosti, kad dajes poslednje novce zbog utakmice, sa drugarima koji isto tesko zive, kad skupljamo za gorivo, karte. .e to je ljubav. .vi od nje jako lepo zivite

  • Voja

    4. mart 2015 | 19:16

    Ljudi, sto komentarisete kad nemate pojma o cemu pricate?! Licno sam platio vise poreza ovoj zemlji nego svi vi zajedno. Svaki dinar da su ukrali Cvele i Dzaja, nije mi zao! Sreca iz 1991. i dan danas ima istu tezinu i nema tih para koje imaju toliku vrednost.

  • Baka ljilja

    4. mart 2015 | 19:55

    To su poslednja gospoda koja u beogradu izumiru nazalost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA