ZVEZDINO ROĐENDANSKO SLAVLJE: Dva gola Parkera i prvenac Jovića za ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Novim trijumfom su fudbaleri uveličali proslavu sedam decenija postojanja crveno-belih * Imaju posle ovog meča navijači Crvene zvezde za zadovoljstvo i to iz dva razloga. Prvi je taj da su njhovi puleni prikazali odličnu partiju, jednu od boljih u čitavoj sezoni, a drugi jeste da je konačno proradio Luka Jović

  • 64

Nova pobeda fudbalera Crvene zvezde kojom su uveličali roendansku proslavu Sportskog društva! Prvak Srbije je bio ubedljiv na svom terenu protiv Vojvodine u derbiju kola 3:0 i nastaivo poteru za partizanom na tabeli JSL.

Imaju posle ovog meča navijači Crvene zvezde za zadovoljstvo i to iz dva razloga. Prvi je taj da su njhovi puleni prikazali odličnu partiju, jednu od boljih u čitavoj sezoni, a drugi jeste da je konačno proradio Luka Jović.

Mladi napadač je postigao svoj prvi gol u Superligi ove sezone i prekinuo post koji je trajao još od utakmice baš sa Vojvodinom prethodne sezone. Dakle ispostavilo se da je on rpavi džoker za mečeve protiv Novosađana.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Nije moglo bolje da počne za crveno-bele pošto su već u petom minutu došli u vođstvo, posle doduše veoma sumnjivog pogotka Parkera koji je ukrao loptu Kataiju koji je obavio sav posao i šutnuo je u gol, a delovalo je kao da je bio u ofsajdu u tom trenutku, međutim, zastavica pomoćnog sudije je ostala spuštena.

Tada su igrači u plavim dresovima zaigrali mnogo bolje i bili blizu izjednačenja kada je posle slobodnog udarca Rajković izbacio loptu sa gol linije. Ipak, presekao ih je drugi pogodak na utakmici u 35. minutu.

Ponovo je strelac bio parker koji je bio najviši u skoku posle slobodnog udarca na levoj strani i dovoljno zakačio loptu da je skrene u gol Milinkovića - Savića za velikih 2:0 pred odlazak na odmor.

Potpuni mat se dogodio na startu drugog poluvremena. Skupo je goste koštala greška Babića koji je polonio loptu protivnicima, a Katai je sjajno probio po desnoj strani i ubacio loptu pred gol na koju je klizećim startom naleteo Jović i prosledio je u mrežu za veliko slavlje, jer je uspeo da probije maler koji ga je pratio ove sezone.

To je srušilo sve nade Novosađana da mogu nešto više da učine na stadionu "Rajko Mitić", dok su domaći bili opasniji do samog kraja utakmice, ali nisu još jednim pogotkom uveličali rođendansko slavlje.

Naravno. moramo pomenuti da su navijači na početku drugog poluvremena napravili spektakularnu koreografiju kojom su proslavili 70. rođendan Sportskog društva Crvena zvezda.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Crveno-beli su sledećem kolu igraju protiv Spartaka u Subotici.

CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA 3:0

(Parker 5, 35, Jović 54)

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Cvetković, Jovanović, Lazić, Anđelković, Ristić (od 83. Grujić), Lazović, Stojanović (od 69. Bosančić), Katai, Parker, Jović (od 59. Kovačević).

VOJVODINA: Milinković-Savić, Vasilić, Pekarić, Babić, Nastić, Tumbasević (od 46. Makarić), Rogač, Luković (od 81. Karanov), Ivanić, Gaćinović, Ćurko (od 46. Novaković).

Jelen superliga 18. kolo:

Čukarički – Borac 1:1

(Matić 49 – Ðerić 65)

Radnički Niš – Jagodina 1:0

(Popara 6)

Mladost – Spartak 3:2

(Frajdej 9 penal, 25. i 58. penal – Ivanović 76. i 81)

Rad – Voždovac 2:0

(Veselinović 56, Simić 90)

Radnički Kragujevac – Novi Pazar 1:1

(Milovanović 4 – Radivojević 78)

Donji Srem – Partizan 1:2

(Spalević 77 – Kojić 36, 74)

Crvena zvezda – Vojvodina 3:0

(Parker 5, 35, Jović 54)

Nedelja:

OFK Beograd – Napredak 14.30

Tabela: Partizan 43 boda, Crvena zvezda 39, Čukarički 35, Vojvodina 33, Rad 25 Novi Pazar 24, OFK Beograd 23, Mladost 22 Jagodina 21, Spartak 21, Napredak, Donji Srem po 19, Voždovac 17, Borac 17, Radnički Niš 17, Radnički Kragujevac 11.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samba

    7. mart 2015 | 18:22

    Ovaj Parker je glup ko noc..inace gol iz ofsajda..

  • Bulat

    7. mart 2015 | 18:25

    Ofsajd!!!

  • ja

    7. mart 2015 | 19:04

    Namestena utakmica prvo kvota sa 1.80 spadne na 1.20 pa je nema vise onda ne sudi ni jedan faul za vojvodinu a za zvezda svaki.Gol iz ovsajda.i sad nije namesteno??? Cemu to???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA