PREPOROĐENI LUKA JOVIĆ: Uspeću da ispunim obećanje!

Talentovani napadač Zvezde misli da bi mogao da ostvari obećanje o broju datih golova u prolećnoj polusezoni

  • 6

Mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Jović konačno je počeo ovog proleća da potvrđuje one bajke koje su o njemu pričane i da na terenu prikazuje svoj talenat.

Napadač koji još nije proslavio punoletstvo je postigao pogodak i na drugom meču zaredom, u pobedi nad Spartakom u Subotici, a nad njime je napravljen i jedanaesterac. Posle svega čini se da je momak ponikao na Marakani u usponu forme i da bi on mogao da bude taj koji će vući svoj tim napred u drugom delu sezone.

JOVIĆ SE PROBUDIO: Zvezdin napadač doneo treću uzastopnu pobedu crveno-belima! (VIDEO)

- Mnogo mi je lakše kada znam da ću na terenu provesti 45 ili 60 minuta, nego kada sam ulazio u drugom poluvremenu u trenucima dok se utakmica lomi. Imam više samopouzdanja sada kada sam probio led i neuporedivo mi je lakše - rekao je Jović posle utakmice sa Spartakom.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

On je sada na koti od dva pogotka u domaćem šampionatu, a s obzirom na to da je tokom zimskih priprema obećao bar pet - šest golova u drugom delu sezone, čini se da bi lako mogao to obećanje da ispuni, ako nastavi sa ovakvim igrama.

- Pred početak polusezone sam rekao koliko golova bih želeo da postignem i mislim da to mogu i da ostvarim, a ako budem mogao da dam i koji više, daću - kazao je talentovani 17-godišnji napadač šampiona Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    14. mart 2015 | 22:39

    Preporod u prijateljskim tekmama, a cim utakmica nije zatvorena ne udje ni u sansu, a kamoli da da gol! Presmesan igrac.

  • Fmp

    15. mart 2015 | 04:49

    Sa ovakvim sudjenjem mozes i zlatna kopacka da budes...

  • Milan Jarakovic

    15. mart 2015 | 10:13

    Obozavam komentare isfrustriranih malih partizanki...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA