Grobari bez karata za meč Budućnost - Partizan!

Za utakmicu koja odlučuje o drugom mestu u ABA ligi neće važiti godišnje karte štampaće se posebne karte, a neće važiti

  • 6

Za utakmicu poslednjeg kola ABA lige između Budućnosti i Partizana vlada veliko interesovanje pošto je u pitanju direktan duel za drugo mesto pred plej-of.

Za sada, još uvek nije poznato koliko će ulaznica biti u slobodnoj prodaji, ali iz podgoričkog kluba najavljuju da neće biti razmene ulaznica između klubova.

RASPLET U ABA LIGI! Partizan može da bude drugi, treći, ali i četvrti!

Takođe, za ovu utakmicu će biti štampane posebne ulaznice za sve vlasnike godišnjih karata, koji imaju rok do petka da ih preuzmu, u zavisnosti od njihovog broja biće poznat i broj karata koji će biti u slоbodnoj prodaji.

- Kako smo zbog izuzetno zahtevne organizacije, koja predviđa specijalne mere obezbeđenja, prinuđeni na drugačiji način funkcionisanja, gledaocima će biti onemogućen ulaz sa bilo kojom vrstom klupskih godišnjih karata, osim kartama posebno izrađenim za ovu utakmicu - saopšteno je iz podgoričkog kluba.

POUKA IZ PROŠLOSTI: Partizan zabranio navijačima Budućnosti dolazak u Pionir! (VIDEO)

Podsetimo, nešto slično je rukovodstvo crno-belih uradilo u prvom delu ABA lige kada nije dozvolilo gostujućim navijačima da prisustvuju utakmici u Pioniru, što je verovatno uticalo i na odluku kluba iz Morače.

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    18. mart 2015 | 09:08

    Treba poslati omladince u Podgoricu da izgube. A onda u polufinalu razbucati FMP. Ugasiti mali klub iz predgradja...

  • 101

    18. mart 2015 | 07:27

    Ulaznica nema i neće biti u slobodnoj prodaji.Problem imaju i Podgoričani koji redovno idu na utakmice, jer su karte podeljene po političkoj osnovi.Sreća je što Partizan ima jako uporište u PG i C. Gori, tako da će biti prisutni u "Morači".Biće bar 500 Grobara.Deo Varvara koji su lojalni aktuelnoj političkoj vlasti u C.G. može da napravi neko s..nje, i to je jedino što me brine,jer ako opet isprazne halu, teško da možemo da ih dobijemo.A Partizan nije dao karte njima ne zbog Varvara jer oni ne mogu da dodju do BG, nego zbog navijača koji su se vraćali sa rukometnog prvenstva iz Hrvatske a politički su notirani.

  • GP

    18. mart 2015 | 20:03

    Bolje da budemo cetvrti jer tada idemo na najlakseg protivnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA