POUKA IZ PROŠLOSTI: Partizan zabranio navijačima Budućnosti dolazak u Pionir! (VIDEO)

Crno-beli su odlučili da zabrane dolazak na utakmicu popularnim "Varvarima" zbog svega što se dešavalo na nekim od prethodnih duela ova dva tima

  • 19

Povučeni lošim iskustvima iz prošlosti u Partizanu su odlučili da na nedeljnom meču protiv Budućnosti u ABA ligi ne dozvole prisustvo protivničkih navijača u hali Pionir.

Crno-beli su odlučili da zabrane dolazak na utakmicu popularnim "Varvarima" zbog svega što se dešavalo na nekim od prethodnih duela ova dva tima koji su često bili praćeni dramatičnom situacijom i na terenu i na tribinama. Zato gostujućim simpatizerima neće biti omogućen organizovani dolazak u Pionir.

- Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, naš klub neće dozvoliti ulaz organizovanim grupama navijača iz Podgorice u dvoranu 'Pionir" - navodi se u saopštenju KK Partizan. Iz podgoričkog kluba su poručili da ih se ova odluka ne tiče, jer nisu ni planirali da organizuju dolazak svojih simpatizera.

Podsetimo, da je u prošlosti nekoliko puta dolazilo do nereda na utakmicama ova dva kluba, a poslednji nemio događaj se dogodio pre dve godine pre početka meča u Podgorici kada su pristalice domaćeg tima htele da napadnu navijače crno-belih i uletele na teren pred početak meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Thanks

    19. decembar 2014 | 22:21

    Je l partizan prvo igra evroligu, pa onda protiv Buducnosti ili obrnuto?

  • Mile1970

    19. decembar 2014 | 23:22

    Ma zabranite i igracima Buducnosti da dodju pa da lepo pobedite i vi nekog.

  • Meraklija

    19. decembar 2014 | 23:38

    Napred Buducnost !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA