SENZACIONALNO: Partizanov teniski stadion će se zvati - NOVAK ĐOKOVIĆ!

Ekskluzivnu informaciju da će teniski kompleks crno-belih dobiti ime po najpoznatijem Zvezdašu na svetu, za Telegraf je potvrdio Dušan Grujić

  • 51

Predsednik teniskog kluba Partizan Dušan Grujić ekskluzivno za Telegraf otkriva da će kompleks teniskih terena u Humskoj nositi ime po Novaku Đokoviću!

I pored velikih finansijskih problema koji su neminovnost za klubove koji nemaju mogućnost samoodrživosti zaradom kroz rezultate i marketing, teniski klub Partizan uz velike napore uspeva da prevaziđe probleme i da, po rečima prvog čoveka ovog kluba, nikome ne duguje ništa.

- Situacija je teška, oni koji mogu da nam pomognu nam ne pomažu. Fudbalski klub se brine o svom stadionu, a mi se snalazimo kako umemo.

- Domaćinski se ponašamo, grejemo se na drva jer je jeftinije nego struja i ne stidim se da to priznam. I ovako bez ičije pomoći uspeli smo da izgradimo novu zgradu i pored ovako teške situacije.

Ipak, jedno ime se izdvaja kada je u pitanju pomoć teniskom klubu.

Foto: Novak Djokovic Official site Foto: Novak Djokovic Official site

U pitanju je najbolji teniser sveta, koji je ponikao upravo u ovom klubu, a Dušan Grujić za naš portal otkriva da će mu se klub u znak zahvalnosti odužiti na poseban način.

- Đoković je jedini koji nam pomaže i mogu vam reći da će stadion nositi ime Novak Đoković.

Đoković trenirao na terenima Partizana! (FOTO)

Pitali smo prvog čoveka TK Partizan da li će se navijačima svideti to da deo kompleksa na stadionu JNA ponese ime po najpoznatijem zvezdašu na svetu, koji često bodri Zvezdu?

- Ne interesuje me da li će se neko buniti. Ne mogu ja da određujem ko će za koga da navija.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Znam samo da je Novak Đoković jedino igrao u Partizanu, da jedini šalje pomoć Partizanu, jer da nije njega koji šalje loptice, rekete, rančeve, opremu... pitanje je da li bi naša deca mogla da treniraju uopšte - zaključio je Grujić za Telegraf.

ČINJENICE

- Novak Đoković je u Partizanu trenirao 10 godina.

- Prvi fjučers u karijeri osvojio je sa 16 godina upravo kao član TK Partizan i to na terenima TK Crvena zvezda u junu 2003. godine.

- U januaru prošle godine, kada je bio na odmoru u Beogradu posle Australijan opena, poklonio je teniskom klubu Partizan 1000 loptica.

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    20. mart 2015 | 19:15

    Kakve veze ima sto je Nole Zvezdas.On je ponos Srbije.

  • Bata Nis

    20. mart 2015 | 18:11

    Apsolutno odgovarajuce i,sto je krajnje neobicno za Srbiju,potpuno normalno.

  • Vucz

    20. mart 2015 | 19:01

    Svaka cast, pre svega smo Srbi!!! Nole se deklarisao kao zvezdas ali to nema apsolutno veze sa ovim, ljudi iz TK Partizan nisu zaboravili gde je najpoznatiji Srbin danasnjice trenirao..okoreli sam cigan i nikada mi nece pasti na pamet da se navijacima partizana rugam sa ovim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA