DA LI JE BEJL KRIV ZA PORAZ REALA? Za pola sata imao manje pasova nego Džerard za 48 sekundi (FOTO)

Velšanin se nije video poslednjih 30 minuta El Klasika gde je uspeo da kompletira samo dva pasa. Otuda i ne čudi što ga mediji označavaju kao jednog od glavnih krivaca za kiks Madriđana na Nou Kampu

  • 2

Fudbaleri Barselone jesu stigli do velikog trijumfa u El Klasiku golom Luisa Suareza početkom drugog poluvremena, ali mnogi se slažu da je Real izgubio na Nou Kampu (2:1) ''zahvaljujući'' nevidljivom Geretu Bejlu koji je upisao još jedan meč u kom je razočarao Madriđane.

Kako drugačije objasniti činjenicu da je Velšanin u poslednjih pola sata meča imao manje dodavanja od Stivena Džerarda koji je u velikom derbiju Engleske isključen posle samo 48 sekundi. Ipak, i nepun minut mu je bio dovoljan da upiše četiri dodavanja naspram dva koliko je imao indisponirani Bejl.

Bilo bi možda nezahvalno reći da ga ''nema nigdje'' kada su u pitanju velike utakmice Reala, jer je Bejl prošle sezone doneo trofej Kupa Kralja briljantnim golom upravo protiv Barse. Pogodio je u finalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Atletika, a, ruku na srce, mogao je biti junak i sinoćnjeg derbija da mu gol nije poništen zbog ofsajda.

Premalo od čoveka koji je srušio sve rekorde što se tiče transfera i koji je u Madrid došao za sumu od 100 miliona evra. Kao da se više ne uklapa u tim Reala gde je bitnija tehnika i taktika nego Velšaninova brzina i sjajan pas.

Čak mu ni to nije pomoglo da se proslavi u El Klasiku pošto ga je Đordi Alba stavio u ''džep'', dok je i Pike uspevao da ga sustigne i osujeti u pokušajima.

Bejlu u poslednje vreme ne ide na terenu, što je dokazao i protiv Barse. Tandem u kom je bio sa Ronaldom praktično više i ne postoji. Više od četiri meseca mu nije asistirao za gol, a sve češće su njihove razmirice na terenu. Dovoljne da rasplamsaju vatru na Ostrvu gde Junajted čeka prvi u redu za njegov potpis, dok iz prikrajka vrebaju Čelsi i Žoze Murinjo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zzx

    23. mart 2015 | 13:18

    A on je igrao ? Decko od 100 milki.

  • racky

    23. mart 2015 | 20:05

    on je zalutao tipican kontra igrac prostor mu treba u prazno.Velika greska Reala niti je dobar niti lep nema beby face nije isplativ ko Rodrigez,uvalice ga za iste pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA