NEZADOVOLJSTVO U PARTIZANU: Vanredna konferencija Dragana Bjelogrlića!

- Ovo je već drugi put da se moje mišljenje ne poklapa sa mišljenjem većine i moraću dobro da razmislim šta ću dalje činiti - rekao je reditelj

  • 7

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić indirektno je nagovestio da bi u narednom periodu mogao da napusti upravu u Partizana, u koju je ušao u decembru na izbornoj Skupštini.

Bjelogrlić je u Humskoj posle sednice UO, na kojoj je potvrđena smena trenera Marka Nikolića, rekao da će sazvati konferenciji za štampu na kojoj planira da kaže više detalja.

Marko Nikolić više nije trener Partizana, novi šef Milinković!

- Glasao sam za ostanak Nikolića iz principijelnih razloga. Ovo je već drugi put da se moje mišljenje ne poklapa sa mišljenjem većine i moraću dobro da razmislim šta ću dalje činiti. Narednih dana održaću konferenciju za medije gde ću više odgovarati na pitanja", rekao je Bjelogrlić "Mondu".

MILINKOVIĆ: Vodiću Partizan do titule!

Sednici Upravnog odbora na kojoj je smenjen Nikolić prisusutvovali su svi osim Ljubiše Tumbakovića, koji je izostao zbog privatnih obaveza, ali je dao svoje mišljenje.

Novi trener crno-belih u nastavku sezone biće Zoran Milinković.

Došlo vreme da Voždovac hrani trenerima Zvezdu i Partizan!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M~7777

    25. mart 2015 | 13:49

    pa zar si i ti u fudbalu, ostao si mi u ruznom sećanju zbog one Andjeline Dzoli, ispao si nečovek i Anti Srbin.

  • videćeš...

    25. mart 2015 | 13:53

    Lepo...budi reditelj i glumac..prosto

  • Stefan

    25. mart 2015 | 16:19

    Ti si jedino normalan u ovoj upravi... ptodaju najbolji napad u ligi ostsve ti balavca Saponjica i Kojica, a on decko nezna da udje u sansu a kamo li da nosi napod ekipe..... i onda smenjuju trenera jer nema rezultat... Moze Murinjo da dodje u Partizanu nema ko da da gol... a za to je kriva UPRAVA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA