NIKOLIĆ PROGOVORIO POSLE SMENE: Dva puta sam dobio Zvezdu i igrao Ligu Evrope!

Sada već bivši trener crno-belih ponosan na to što je 15 meseci bio deo porodice iz Humske

  • 46

Marko Nikolić je prošlost Partizana! Nakon 15 meseci rada u Humskoj mladi stručnjak je u sredu dobio otkaz, a na njegovo mesto je, do kraja sezone, došao Zoran Milinković.

Iako je na 39 mečeva u šampionatu izgubio samo dve utakmice, Nikolić nije izdržao pred novom Upravom koja je želela da ga smeni već po dolasku u Partizan. Prvi put nisu uspeli,. ali su se nakon pet prolećnih kola i gubitka šest bodova rešili Nikolića koji je odlučio da ''progovori''.

Milinković se zbog ovoga zamerio Grobarima! (VIDEO)

- Čast mi je što sam bio deo Partizanove porodice. Ponosan sam zbog te činjenice, podjednako kao i na rezultate u prethodnom periodu. Odlazim visoko uzdignutog čela, kao pobednik u oba večita derbija i učesnik Lige Evrope, ostavljajući klub na liderskoj poziciji i u finalu Kupa Srbije - rekao je Nikolić za Žurnal i dodao:

Foto: fkpartizan.rs Foto: fkpartizan.rs

- Svi ti podaci ostaće u mojoj biografiji i niko neće moći da ih izbriše iz klupske monografije Partizana. Igračima želim da završe započeti posao, hvala navijačima sa svih tribina stadiona u Humskoj, a Partizan ostaje u mom srcu. Bez obzira što više nisam na klupi, bodriću klub u kojem sam do juče radio.

Podsetimo, Nikoliću je u sredu izglasano nepoverenje Uprave gde je 10 članova bilo ZA, a samo dvojica su bila PROTIV - Dragan Bjelogrlić i Nenad Janković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    26. mart 2015 | 08:58

    Nikolicu hvala ti za sve!! Ocigledno je da je ovoj upravi cilj da sto pre izgube lidersku poziciju, jos jednom hvala ti za sve nisi mogao nista protiv uprave

  • dragan Mb

    26. mart 2015 | 09:12

    Zelim ti puno srece i boljih i postenijih uprava od ove koja nije i ne zna da radi svoj posao! Svako ko je malo strucan zna da si jedan boljih strucnjaka u zemlji sto se tice tvoje profesije! Partizanu nije suđeno jedinstvo i sloga ni u upravi na tribinama pa cak ni na terenu...... Nije ni cudo iz koje zemlje potice....

  • Ziuz

    26. mart 2015 | 08:51

    Srecno Mare!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA