RANKO STOJIĆ: Ovo je dobro za Nikolića, a loše za Partizan!

Nekadašnji finansijer Rada i Nikolićev menadžer oglasio se nakon što je mladi trener dobio otkaz u Humskoj

  • 3

Ranko Stojić nema dilemu! Menadžer Marka Nikolića oglasio se povodom otkaza koji je doskorašnji trener Partizana dobio u sredu i istakao da je vicešampion Srbije napravio veliku grešku.

Čovek koji je Nikoliću prvi dao šansu u Radu progovorio je nakon ovog poteza Partizana, iako već dugo ne želi da komentariše srpski fudbal.

- Rekao sam već da u srpskom fudbalu ne želim više da pričam. To je dno dna. Mogu samo u jednoj rečenici da kažem da je ovo dobro za Marka, a jako loše za Partizan - istakao je Stojić za Blic.

NIKOLIĆ PROGOVORIO POSLE SMENE: Dva puta sam dobio Zvezdu i igrao Ligu Evrope!

Podsetimo, za ostanak Nikolića u Humskoj bili su samo Dragan Bjelogrlić i Nenad Janković, dok je predsednik JSD Duško Vujošević izjavio da je sada već bivši trener crno-belih imao opstrukcije unutar kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasta

    26. mart 2015 | 11:11

    Iako ne cenim konkretno ovog coveka,ne mogu a da se ne slozim sa njegovom izjavom. Nisu razumeli Marka,tj nisu hteli da ga razumeju ljudi iz uprave. Ali polako,Markov kvalitet ce se tek prepoznati. A ova uprava ce biti zavrsiti katastrofalno. Proci ce i njihovih 5 min

  • M Dj

    26. mart 2015 | 10:33

    Lepo je rekao, ova uprava će od Partizana napraviti Zvezdu, tojest upropastice klub koji poslednjih godina jedini predstavlja Srbiju u evropskim takmicenjima.

  • Paja

    26. mart 2015 | 10:44

    Ovo je spas za Partizan da se resimo prevaranata iz Rada pocev od ovog pa preko marka,koje,luke , ima ih bezbroj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA