Koliko Partizan "dođe" Nikoliću, a koliko su obećali Milinkoviću?

Sve o tome ko, kome koliko i kada, kad su u pitanju novčanice i bivši, odnosno sadašnji trener crno-belih

  • 7

Preduzeću koje duguje preko 10 miliona evra nikako ne najavljujte nova dugovanja, ali u Partizanu su valjda računali na nove troškove kad su otpustili Marka Nikolića i tako nastavili crnu seriju otpuštanja trenera koji su u trenutku otkaza bili na prvom mestu domaćeg prvenstva.

Marko Nikolić od decembra 2013. godine do marta 2015. trener Parnog valjka odradio je tek deo ugovora, jer mu je po potpisu sledila zagarantovana saradnja do juna 2016.

On nije napustio klub, saradnja je okončana otkazom, tako da Nikolić može da potražuje 250.000 evra.

- To je ekonomsko-pravno-finansijsko pitanje koje će da regulišu advokati Partizana i Nikolića - rekao je član Uprave Partizana Milomir Gligorijević na konstataciju oko ugovora Partizana i Nikolića.

Šta kaže čovek koji je sve vreme karijere iza Marka Nikolića pročitajte OVDE.

Kad je reč o novom šefu Zoranu Milinkoviću, koji je odmah po dolasku u Humsku kako bi utanačio dogovor, rekao kako Partizan ide na titulu bez obzira na novonastalu situaciju, i on će, logično, koštati Partizan.

Doskorašnjeg trenera tima koji je 15. u Super ligi, crno-beli će nezvanično plaćati 6.000 evra mesečno ili barem približno toj cifri.

O ovome se nije želelo na konferenciji u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA