LUDNICA U BORU: Stižu Zvezdini fudbaleri na pripreme, grad na nogama! (FOTO)

Planirano je da igrači i stručni štab, koji će biti smešteni u hotelu "Jezero", ovom prilikom posete i Osnovnu školu "Branko Radičević"

  • 3

Pauzu zbog reprezentativnih obaveza fudbaleri Crvene zvezde iskoristiće u Boru, kada će doputovati u subotu 28. marta.

Lalatovićevi prvotimci odsešće u hotelu "Jezero" na Borskom jezeru i tamo će boraviti do ponedeljka, za kada je zakazan i prijateljski meč sa lokalnim fudbalskim klubom Bor.

Dolazak fudbalera Crvene zvezde u Bor izazvao je pravo oduševljenje i opštu ludnicu u ovom gradu kada je vest, koja se u poslednjih nekoliko dana samo prepričavala, postala zvanična informacija.

Planirano je, takođe, da igrači i stručni štab Crvene zvezde ovom prilikom posete i Osnovnu školu "Branko Radičević" i izdvoje vreme za druženje sa brojnim navijačima iz grada bakra.

Foto: Promo Foto: Promo

Za što bolji doček crveno-belih prvoligaša uveliko se pripremaju i u hotelu. U toku je priprema terena i okoline da bi prolećna sezona koju otvaraju fudbaleri Crvene zvezde počela na najbolji mogući način, kažu nadležni u ovom hotelu.

Podsećaju, takođe, da pored organizovanih turističkih grupa, hotel "Jezero" često posećuju sportisti jer su, pored smeštajnih i ugostiteljskih kapaciteta, gostima na raspolaganju bazen, automatska kuglana, sale za stoni tenis, bilijar i šah, trim-kabinet i spoljni tereni za fudbal, košarku, rukomet, odbojku i ostale sportove.

Foto: Promo Foto: Promo

Hotel raspolaže i mnoštvom zabavnih sadržaja: spa i velnes centrom, kuglanom sa barom, fitnes centrom, stolovima za bilijar i snuker, slanom sobom, salonom za masažu, teretanom, bazenom sa đakuzijem, saunama, salom za skvoš, pontonskim bazenima, a ima moderno opremljenu banket salu za organizovanje seminara, savetovanja i tim-bildinga.

Hotel "Jezero" nalazi se na samoj obali Borskog jezera, ima četiri zvezdice i vlasništvo je Rudarsko-topioničarskog basena Bor. Posle više od decenije propadanja, renoviran je 2012. godine i otvoren za turiste kao moderan hotelski kompleks koji se prostire na više od 14 hiljada kvadratnih metara.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor ds

    26. mart 2015 | 18:19

    Toliko o tome koliki je Zvezda BREND i u Srbiji i svuda, u Evropi i Svetu! Posle neko neka kaze da kada bude privatizacija nece biti zainteresovanih i da Zvezda nije nacionalno dobro Srbije od koga mogu da se zaradjuju pare a ne samo uzimaju!

  • BEN DELIJA

    26. mart 2015 | 23:30

    VELICINA VELICINA NEGO STA BRAVO ZVEZDO BRAVO ZVEZDO

  • Hahahahahahaha

    27. mart 2015 | 06:50

    Skinite im dresove i trenerke i niko ih u gradu nece prepoznati. Mozda Dzaju ako i on ide na pripreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA