Pobedu Srbije u istorijskom meču na stadionu Čukaričkog gledao i Dauda! (FOTO)

Omladinska selekcija do 20 godina deklasirala Mjanmar rezultatom 6:0

  • 0

Veliki dan za Čukarički! Prvi put u istoriji kluba stadion na Banovom Brdu bio je poprište utakmice pod okriljem FSS pošto je starija omladinska fudbalska reprezentacija Srbije odigrala prijateljski meč sa Mjanmarom i slavila ubedljivim rezultatom 6:0 (2:0).

Ovaj duel je odigran u okviru priprema za SP na Novom Zelandu koji je na programu krajem maja ove godine. Iako ime protivnika ne zvuči respektabilno vredi pomenuti da je Mjanmar takođe učesnik pomenutog šampionata.

Orlići su pitanje pobednika rešili na početku drugog poluvremena kada je Nemanja Maksimović postigao svoj drugi, a za Srbiju treći gol. Pre toga je pogađao u 7. minutu, dok je drugi gol delo Maraša u 37. minutu.

Tom drugom golu Srbije prethodile su dve prečke našeg tima u istom minutu. Najpre je Mandić sa pet metara uzdrmao konstrukciju, da bi i defanzivac gostiju nespretnom intervencijom isto učinio.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Srpski tim je od prvog do poslednjeg minuta diktirao tempo po notama selektora Paunovića koji je "urlao" sa klupe i davao smernice. U tome mu je pomogao i kapiten Rajković, koji je prvu loptu uhvatio krajem poluvremena.

Paunović je u drugom poluvremenu pružio šansu nekolicini rezervista koji su opravdali šansu,ali je četvrti gol ipak delo napadača Čuke Staniše Mandića u 72.minutu. Tačku na ovaj efikasan meč stavio je Stefan Ilić golovima u 79. i 81.minutu.

Vredi pomenuti da je meču prisustvovao veliki broj fudbalskih stručnjaka i bivših fudbalera među kojima i nekadašnji napadač Zvezde Abiola Dauda.

Takođe, gosti su imali podršku navijača u vidu ljudi iz konzulata Mjanmara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA